Рецепт Плов з білими грибами фото

Плов з білими грибами
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня
Крупи , Гриби , Мал , Білі гриби
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Білий гриб - цар всіх грибів. У хорошого грибника завжди знайдуться сушені білі гриби. Аромат таких грибів просто неймовірний. Ось і я запаслася такими і тепер готую різні страви.

Опис приготування:

Обсмажуємо цибулю з морквою. Додайте гриби, потім воду і рис. Заправте спеціями і варіть до готовності.

  • Мал - 2 склянки
  • Гриби білі сушені - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Бульйон м'ясний - 4 склянки
  • Морква - 1 штука
  • Куркума транспортні - За смаком
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Спеції до плову - За смаком
  • Зіра мелена - За смаком
плов з білими грибами - фото крок 1
Морква очистити і натерти на тертці.
плов з білими грибами - фото крок 2
У широкому товстостінній сотейнику розігрійте рослинне масло. На ньому обсмажити цибулю.
плов з білими грибами - фото крок 3
Додайте моркву. Гасіть все разом.
Білі гриби промити. Залити гарячою водою і дати постояти 5-7 хвилин. У мене не було часу вистоювати гриби. Помила їх. Помістила в каструльку з водою і просто проварила 10 хвилин.
плов з білими грибами - фото крок 4
Відварені гриби нарізати і додати до овочів.
плов з білими грибами - фото крок 5
У п'яти водах промийте рис до чистої води. Рис викладіть до овочів. Залийте гарячим бульйоном (додайте солі) і варіть на низькому вогні, накривши сотейник кришкою.
За період варіння рису помішувати нічого не треба. Рис вбере воду.
плов з білими грибами - фото крок 6
Подайте плов до столу, прикрасивши зеленню.

Схожі рецепти