Плов з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно, цей рецепт не може вважатися "класичним", але плов з фаршем від цього не стає менш смачним. Головне - правильно його приготувати! Читайте рецепт плову з фаршем з покроковими фото!
Головна задача - не перетворити плов в кашу. А це цілком може статися, якщо рис буде невідповідним. Для плову з фаршем вибирайте довгозерний сорти типу індійського басматі, тайського жасмину або американської "золотий Кароліни" . Підійдуть суміші з диким рисом (за уязика, зрозуміло, що ви замочіть його заздалегідь). В крайньому випадку - використовуйте краснодарський рис.
Приготування цієї страви можливо зі свіжого та замороженого фаршу. Як не дивно, з замороженим виходить простіше і швидше - його можна порубати на невеликі шматочки, які в процесі обсмажування дадуть багато рідини. У ній-то і буде гаситися рис.
Отже, розповідаю, як приготувати плов з фаршем. Читайте і дивіться фото!
- Фарш - 500 грам (бажано свинячо-яловичий)
- Мал - 1, 5 склянки
- Морква - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Часник - 1 штука
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком