Плов з фаршем в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Плов - дуже популярне і відоме блюдо! Спробуйте приготувати його в вашої мультиварці. Мал готується з помідорами, морквою і цибулею. А який же плов без м'ясного фаршу? Простий і зрозумілий рецепт!
Перед вами простий рецепт приготування плову з фаршем в мультиварці. Для початку обсмажуємо овочі, потім тушкуємо їх з м'ясним фаршем. Додаємо рис і готуємо в режимі "плов" . Додайте свої улюблені спеції і приправи за смаком.
Плов з фаршем можна подавати, як другу страву до обіднього столу або на вечерю. Гарного вам дня!
- Фарш м'ясний - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Мал - 2 склянки
- Вода - 4 склянки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
Дрібно натираємо на тертку морква. Лук і помідори ріжемо. Обсмажуємо все на рослинному маслі в чаші мультиварки, режим "випічка" .
Кладемо м'ясний фарш і перемішуємо інгредієнти.
Тушкуємо овочі і м'ясо в режимі "гасіння" 20 хвилин.
Ну ось прийшла черга рису.
Вливаємо 4 мультістакана води. Готуємо в режимі "плов" .
У процесі приготування додаємо спеції за смаком. Смачного!