Плов в мультиварці з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі дивно розсипчастий, дуже ароматний і надзвичайно смачний плов в мультиварці з м'ясом.
Виявляється, приготувати плов в мультиварці з м'ясом настільки просто, що з ним впорається навіть новачок в кулінарній справі.
- М'ясо - 500 грам
- Мал - 2 склянки (мульти)
- Цибулина - 2 штуки
- Мокрова - 1-2 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Приправа для плову - 1-2 чайних ложок
1. Рецепт приготування плову в мультиварці з м'ясом починається з підготовки самого м'яса. Для початку його необхідно вимити, просушити, а замет нарізати порційними шматочками. Використовувати можна будь-яке м'ясо, яке є під рукою.
2. На дно чаші мультиварки налити рослинне масло і відправити туди м'ясо.
3. Встановити режим Жарка (або Випічка) і готувати м'ясо близько 20-30 хвилин, поки не з'явиться апетитна золотава скоринка.
4. Тим часом можна зайнятися овочами. Цибулину очистити і нарізати дрібними кубиками.
5. Морква вимити, просушити і очистити. Натерти на середній терці або нарізати невеликими брусочками.
6. До м'яса в чашу мультиварки відправити нарізану цибулю і обсмажити хвилин 5.
7. Слідом додати моркву і смажити ще близько 5 хвилин.
8. Тим часом ретельно промити рис. У чашу мультиварки відправити рис, посолити і додати приправи для плову. Перемішати і обсмажити пару хвилин. Потім додати в чашу 2.5 склянки води. Часник вимити і цілком відправити в мультиварку. Включити режим Плов (якщо такий не передбачений, то можна скористатися режимом Гасіння або Мал). Після закінчення процес можна залишити плов на деякий час в режимі підтримки тепла. Ось плов в мультиварці з м'ясом в домашніх умовах і готовий, його можна подавати до столу.