Рецепт Плов з м'ясом фото

Плов з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Крупи , Морква , Цибуля , Мал
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Існує безліч рецептів приготування плову. Але найпоширеніший, природно, плов з м'ясом. Таке блюдо урізноманітнює будь-який стіл і порадує любителів смачної їжі.

Опис приготування:

Хочу розповісти вам свій улюблений рецепт, як приготувати плов з м'ясом. Ніжний і ароматний, дуже смачний і соковитий плов сподобається вам і вашим рідним. М'ясо виходить м'яким і ніжним. Такий плов дуже смачно подавати разом зі свіжими овочами, листям салату, руколи або петрушки.

  • Ошийок свинячий - 300 грам
  • Мал - 200 грам
  • Морква - 150 грам
  • Цибуля - 150 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Барбарис - 2 чайних ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Коріандр мелений - 1 щіпка
  • Червоний перець мелений - За смаком
  • Чорний перець мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
1
Наріжте моркву соломкою, цибуля - невеликими півкільцями, м'ясо - кубиками.
2
Обсмажте м'ясо в казанку на рослинному маслі. Готуйте на великому вогні 7 хвилин до утворення скоринки.
3
Покладіть до м'яса цибулю і продовжуйте обсмажувати. Через 3-4 хвилини додайте моркву.
4
Додайте часник, спеції і залийте м'ясо водою. Доведіть до кипіння і готуйте 10 хвилин.
5
Промийте рис під проточною водою і викладіть зверху на м'ясо, не перемішуючи.
6
Налийте в плов води приблизно на 2 см вище рису. Готуйте на повільному вогні до випаровування рідини.
7
Хвилин через 20 готовий плов перемішайте і вимикайте. Смачного!

Схожі рецепти