Плов з перловки з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Цей незвичайне блюдо приємно здивує вас своїм приголомшливим смаком і непередаваним ароматом. Перловка відмінно поєднується з м'ясом і овочами, і плов з нею виходить чудовий.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як зробити плов з перловки з м'ясом - дуже смачне і ситне блюдо, яке відмінно підійде для сімейного обіду або вечері. Багато недолюблюють перлову крупу, але я думаю, що вся справа в тому, що готувати її досить важко, адже часто вона виходить жорстка. Однак якщо приготувати її правильно, то ви побачите, наскільки перловка може бути смачною і ароматною, особливо в цьому простому рецепті плову з перловки з м'ясом. Ця страва готується як звичайний плов, проте як ви вже зрозуміли, замість рису тут ми використовуємо перлову крупу, завдяки чому знайоме вам блюдо придбає абсолютно новий неповторний смак.
- Яловичина м'якоть - 500 грам
- Перловка - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Паста томатна - 1 Ст. Ложка
- Перець гострий стручковий - 1 штука
- Часник головка - 1 штука
- Масло рослинне - 70 мілілітрів
- Зіра - 1 Чайна ложка
- Барбарис - 1 Ст. Ложка
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком