Плов з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати це смачне і ароматне блюдо можна без зайвого клопоту і труднощів - досить прочитати докладний рецепт приготування плову з м'ясом в мультиварці. Покрокові фото - в допомогу кулінарам!
Все-таки мультиварка - перший друг і помічник на кухні! Чого тільки вона не готує, чим тільки не радує наші шлунки - і супи, і каші, і гарніри. І навіть таке складне блюдо, як плов, яке на звичайній кухонній плиті нема з наскоку виходить приготувати, мультиварка видає в кращому вигляді - м'ясо соковите, рис розсипчастий, а аромат просто казковий!
Приготувати плов з м'ясом в мультиварці можна десятьма різними способами, але мені здається кращим саме цей - обсмажуються тільки овочі, причому окремо, в сковороді, а м'ясо закладається у мультиварку сирим. Так що страва виходить майже дієтичним.
- Свинина - 500 грам
- Мал - 1, 5 склянки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (зіра, куркума, шафран і TD)
- Часник - За смаком
Добре промиємо рис. Вода повинна стати зовсім прозорою.
М'ясо наріжемо кубиками приблизно 2х2 сантиметри.
Фрукти і чистий narezhem - цибуля півкільцями, моркву соломкою.
Спассеруем овочі на добре розігрітій сковороді з рослинним маслом протягом декількох хвилин.
На дно чаші мультиварки викладемо м'ясо. Посолити, посиплемо спеціями.
Викладемо овочі.
І рис.
Заллємо водою на 1 палець вище рівня рису. Застромимо часник. Посолимо, додамо залишки спецій. Включимо мультиварку на режим "плов" і будемо готувати приблизно півгодини.