Рецепт Плов в горщиках зі свининою фото

Плов в горщиках зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Мал , Довгозерний рис
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Дуже корисний і вдалий варіант плову без обсмажування інгредієнтів, але від цього не менш смачний. Варто приготувати і спробувати. Отже, рецепт плову в горщиках зі свининою - до вашої уваги!

Опис приготування:

Рецепт приготування плову в горщиках зі свининою подобається мені тим, що продукти не піддаються ніякій обсмажуванні. Плов як би нудиться в духовці. Звичайно, зазвичай плов виходить зовсім іншим, але приготуйте плов в духовці та в горщиках і зрозумієте, що смак у нього особливий. За допомогою цього рецепта плову в горщиках зі свининою з фото ви зможете порадувати вашу сім'ю смачним і корисним стравою.

  • Свинина - 0, 5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 0, 5 кілограма
  • Морква - 0, 5 кілограма
  • Мал - 2 склянки
  • Вода або бульйон - 4 склянки
  • Часник - 1 штука (голівка часнику)
  • Перець гострий свіжий - 1 штука
  • Шафран - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 3 щіпки
  • Спеції для плову - 2-3 Щепоток (зіра, барбарис сушений)
плов в горщиках зі свининою - фото крок 1
Підготуємо всі необхідні продукти. М'ясо помиємо і наріжемо невеликими шматочками. Цибуля, перець і моркву очищаємо. Нарізаємо шматочками.
плов в горщиках зі свининою - фото крок 2
Розподіляємо м'ясо і овочі по горщикам - у мене 4 горщика по 0, 5 L.
плов в горщиках зі свининою - фото крок 3
Тушкуємо м'ясо з овочами в горщиках в духовці з закритими кришками! приблизно хвилин 40. Температура в духовці 200 градусів.
плов в горщиках зі свининою - фото крок 4
Додаємо в практично готове м'ясо спеції - сіль, перець шафран. Засипаємо рис і заливаємо окропом. Засовує зубчики часнику і закриваємо кришками. Ставимо в духовку і продовжуємо готувати ще приблизно 1 час.

Схожі рецепти