Плов в горщиках зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже корисний і вдалий варіант плову без обсмажування інгредієнтів, але від цього не менш смачний. Варто приготувати і спробувати. Отже, рецепт плову в горщиках зі свининою - до вашої уваги!
Рецепт приготування плову в горщиках зі свининою подобається мені тим, що продукти не піддаються ніякій обсмажуванні. Плов як би нудиться в духовці. Звичайно, зазвичай плов виходить зовсім іншим, але приготуйте плов в духовці та в горщиках і зрозумієте, що смак у нього особливий. За допомогою цього рецепта плову в горщиках зі свининою з фото ви зможете порадувати вашу сім'ю смачним і корисним стравою.
- Свинина - 0, 5 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 кілограма
- Морква - 0, 5 кілограма
- Мал - 2 склянки
- Вода або бульйон - 4 склянки
- Часник - 1 штука (голівка часнику)
- Перець гострий свіжий - 1 штука
- Шафран - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 3 щіпки
- Спеції для плову - 2-3 Щепоток (зіра, барбарис сушений)
Підготуємо всі необхідні продукти. М'ясо помиємо і наріжемо невеликими шматочками. Цибуля, перець і моркву очищаємо. Нарізаємо шматочками.
Розподіляємо м'ясо і овочі по горщикам - у мене 4 горщика по 0, 5 L.
Тушкуємо м'ясо з овочами в горщиках в духовці з закритими кришками! приблизно хвилин 40. Температура в духовці 200 градусів.
Додаємо в практично готове м'ясо спеції - сіль, перець шафран. Засипаємо рис і заливаємо окропом. Засовує зубчики часнику і закриваємо кришками. Ставимо в духовку і продовжуємо готувати ще приблизно 1 час.