Рецепт Печеня в горщиках зі свининою фото

Печеня в горщиках зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Таке блюдо своїм смаком завжди порадує і ваших близьких і навіть гостей. А найбільше господиню - простотою приготування:)

Опис приготування:

Приготування різноманітних страв в горщиках користується великою популярністю. Це і смачно, і корисно, та й швидко. Печеня в горщиках зі свининою в домашніх умовах приготувати дуже легко. Адже в кожному будинку є духовка, яка замінює нам російську піч:) А за допомогою цього простого рецепту приготувати печеню зі свининою в горщиках не складе труднощів навіть початківцю кулінарові. Готуємо.

1. Нарізаємо м'ясо шматочками середньої величини і злегка обсмажити на олії. Розкладаємо по горщикам.

2. Чистим картофель, цибулю і моркву.

3. Нарізаємо овочі. Картопля кубиками, розміром приблизно як шматочки м'яса. Цибуля, гриби, морква і перець - як вам подобається:) помідор - дрібними кубиками.

4. Розкладаємо овочі по горщиках. Поверх м'яса - картоплю, потім цибулю, морква, гриби, квасоля і перець. Потім квасоля і верхній шар - помідори.

5. Сметану розводимо водою.

6. Додаємо в горщики сіль, перець і інші спеції і заливаємо розведеною сметаною.

7. Закриваємо горщики кришками і ставимо в духовку.

8. Включаємо духовку, виставляємо температуру 200 градусів і готуємо близько години.

Печеня готова! Подаємо до столу і насолоджуємося смакотою:)

  • Свинина - 500 грам
  • Картопля - 5-6 штук (великих)
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Помідори - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Гриби - 200 грам
  • Консервована квасоля - 1 Склянка
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Спеції - 1-2 Щепоток
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1 Склянка
Приготування різноманітних страв в горщиках користується великою популярністю. Це і смачно, і корисно, та й швидко. Печеня в горщиках зі свининою в домашніх умовах приготувати дуже легко. Адже в кожному будинку є духовка, яка замінює нам російську піч:) А за допомогою цього простого рецепту приготувати печеню зі свининою в горщиках не складе труднощів навіть початківцю кулінарові. Готуємо.

1. Нарізаємо м'ясо шматочками середньої величини і злегка обсмажити на олії. Розкладаємо по горщикам.

2. Чистим картофель, цибулю і моркву.

3. Нарізаємо овочі. Картопля кубиками, розміром приблизно як шматочки м'яса. Цибуля, гриби, морква і перець - як вам подобається:) помідор - дрібними кубиками.

4. Розкладаємо овочі по горщиках. Поверх м'яса - картоплю, потім цибулю, морква, гриби, квасоля і перець. Потім квасоля і верхній шар - помідори.

5. Сметану розводимо водою.

6. Додаємо в горщики сіль, перець і інші спеції і заливаємо розведеною сметаною.

7. Закриваємо горщики кришками і ставимо в духовку.

8. Включаємо духовку, виставляємо температуру 200 градусів і готуємо близько години.

Печеня готова! Подаємо до столу і насолоджуємося смакотою:)

Схожі рецепти