Печеня в горщиках зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Таке блюдо своїм смаком завжди порадує і ваших близьких і навіть гостей. А найбільше господиню - простотою приготування:)
Приготування різноманітних страв в горщиках користується великою популярністю. Це і смачно, і корисно, та й швидко. Печеня в горщиках зі свининою в домашніх умовах приготувати дуже легко. Адже в кожному будинку є духовка, яка замінює нам російську піч:) А за допомогою цього простого рецепту приготувати печеню зі свининою в горщиках не складе труднощів навіть початківцю кулінарові. Готуємо.
1. Нарізаємо м'ясо шматочками середньої величини і злегка обсмажити на олії. Розкладаємо по горщикам.
2. Чистим картофель, цибулю і моркву.
3. Нарізаємо овочі. Картопля кубиками, розміром приблизно як шматочки м'яса. Цибуля, гриби, морква і перець - як вам подобається:) помідор - дрібними кубиками.
4. Розкладаємо овочі по горщиках. Поверх м'яса - картоплю, потім цибулю, морква, гриби, квасоля і перець. Потім квасоля і верхній шар - помідори.
5. Сметану розводимо водою.
6. Додаємо в горщики сіль, перець і інші спеції і заливаємо розведеною сметаною.
7. Закриваємо горщики кришками і ставимо в духовку.
8. Включаємо духовку, виставляємо температуру 200 градусів і готуємо близько години.
Печеня готова! Подаємо до столу і насолоджуємося смакотою:)
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 5-6 штук (великих)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Помідори - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Гриби - 200 грам
- Консервована квасоля - 1 Склянка
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Спеції - 1-2 Щепоток
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Вода - 1 Склянка
1. Нарізаємо м'ясо шматочками середньої величини і злегка обсмажити на олії. Розкладаємо по горщикам.
2. Чистим картофель, цибулю і моркву.
3. Нарізаємо овочі. Картопля кубиками, розміром приблизно як шматочки м'яса. Цибуля, гриби, морква і перець - як вам подобається:) помідор - дрібними кубиками.
4. Розкладаємо овочі по горщиках. Поверх м'яса - картоплю, потім цибулю, морква, гриби, квасоля і перець. Потім квасоля і верхній шар - помідори.
5. Сметану розводимо водою.
6. Додаємо в горщики сіль, перець і інші спеції і заливаємо розведеною сметаною.
7. Закриваємо горщики кришками і ставимо в духовку.
8. Включаємо духовку, виставляємо температуру 200 градусів і готуємо близько години.
Печеня готова! Подаємо до столу і насолоджуємося смакотою:)