Рецепт Картопля в горщиках зі свининою фото

Картопля в горщиках зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Картопля
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , Сімейна вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Картопля в горщиках зі свининою - традиційне блюдо, яке легко готувати навіть початківцям господаркам. Ця страва готують і в шикарних ресторанах, і в скромних кафе і на домашній кухні.

Опис приготування:

Приготована в домашніх умовах свинина з картоплею в горщику нічим не поступиться за своїми смаковими якостями тієї, що приготовлена ​​в ресторані. Класичний рецепт приготування цієї страви дуже простий. Головне - не лінуватися і зробити все так, як пропонується в цьому рецепті.

1. Свинину миємо й нарізаємо на невеликі шматочки.

2. Обсмажуємо м'ясо на рослинному маслі до початку утворення рум'яної скоринки.

3. Чистий цибулю, нарізаємо і відправляємо на сковорідку до м'яса. Смажимо з м'ясом хвилин 10.

4. Викладаємо м'ясо з цибулею в горщики.

5. Чистим картофель, нарізаємо кубиками середньої величини і відправляємо по горщикам.

6. Посипаємо вміст горщиків сіллю, спеціями і заливаємо водою.

7. Закриваємо горщики кришок і відправляємо в нагріту духовку. Запікаємо при температурі 200-220 градусів хвилин 40.

Подаємо на стіл гарячим і в горщиках. Смачного!

  • Свинина - 300 грам
  • Картопля - 6-8 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
  • Перець чорний мелений - 2-3 Щепоток
  • Сухі трави - 1-2 Щепоток (ваші улюблені)
  • Вода - 1, 5 склянки
Приготована в домашніх умовах свинина з картоплею в горщику нічим не поступиться за своїми смаковими якостями тієї, що приготовлена ​​в ресторані. Класичний рецепт приготування цієї страви дуже простий. Головне - не лінуватися і зробити все так, як пропонується в цьому рецепті.

1. Свинину миємо й нарізаємо на невеликі шматочки.

2. Обсмажуємо м'ясо на рослинному маслі до початку утворення рум'яної скоринки.

3. Чистий цибулю, нарізаємо і відправляємо на сковорідку до м'яса. Смажимо з м'ясом хвилин 10.

4. Викладаємо м'ясо з цибулею в горщики.

5. Чистим картофель, нарізаємо кубиками середньої величини і відправляємо по горщикам.

6. Посипаємо вміст горщиків сіллю, спеціями і заливаємо водою.

7. Закриваємо горщики кришок і відправляємо в нагріту духовку. Запікаємо при температурі 200-220 градусів хвилин 40.

Подаємо на стіл гарячим і в горщиках. Смачного!

Схожі рецепти