Плов у тісті
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайний плов в тесті в домашніх умовах здивує навіть найвибагливішого гостя, а приготувати його ви зможете всього за 2 годину. Якщо у вас є мультиварка, то можете спробувати цей рецепт і для неї.
Дуже незвичайний рецепт плову в тесті в домашніх умовах. Таке рішення може бути доречним і для святкового столу. Тісто для такого плову потрібно таке ж, як і на пельмені, а для начинки можна взяти баранину, свинину і навіть курку.
- Борошно - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Мал - 1 Склянка
- Баранина або свинина - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Спеції для плову - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Поки ми будемо готувати начинку для нашого плову, зробимо тісто: змішуємо воду, яйце і борошно. Тісто таке ж, як на пельмені. Воно повинно вийти еластичним, тому кількість борошна регулюйте самі. Замісити тісто, скрутіть його так, немов віджимають білизну.
2. Потім звертаємо тісто джгутів по колу і відправляємо в холодильник до тих пір, поки не приготуємо м'ясо.
3. Відправляємо м'ясо на сковороду смажитися на рослинній олії, а тим часом варимо рис до напівготовності.
4. Окремо обсмажуємо цибулю, дрібно нарізаний.
5. І морква. В кінці смаження додайте приправи для плову. Зазвичай це барбарис, шафран, Braai, чорний запашний перець і чорний горошком.
6. Я зазвичай роблю суміш приправ і за смаком додаю їх до страви.
7. Тепер разравниваем пласт тесту, викладаємо м'ясо з овочами і рис, закриваємо і відправляємо в духовку на 50 хвилин. Температура духової шафи повинна бути 180 градусів.
8. Зарум'янюється нашу випічку, дістаємо і подаємо до столу. Смачного!