Млинці на заварному тісті
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт дивує своєю простотою, а також швидкістю в приготуванні. Тому кожній господині необхідно взяти його на озброєння. Побалуйте свою сім'ю смачними млинцями.
Смак страви вас повинен обов'язково порадувати. Отже, як приготувати млинці на заварний тесті? Все просто: виконуйте інструкції, дивіться картинки, і тоді у все обов'язково будуть чудові млинці з м'яким смаком. Якщо ви бажаєте зробити до них начинку, то добре підійде сир.
- Кефір - 400 мілілітрів
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 250 грам
- Окріп - 200 мілілітрів
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Змішайте в одній ємності: сіль, соду, кефір, цукор. Далі перемішайте до однорідної консистенції. Всипте борошно, знову перемішайте так, щоб не було ні єдиного грудочки. Мій особистий секрет: налийте трішки олії, тоді млинці будуть тоненькими.
Для приготування млинців чудово підійде практично будь-яка сковорода. На антипригарной можна готувати млинці зовсім без масла, так як млинець НЕ приклеїться. Якщо у вас звичайна сковорода, то налийте на неї масло. Далі вилийте тісто і доведіть до рівномірного розподілу. Готовність млинців покаже їх рум'яність, тоді пора смажити з іншого боку.
Готові млинці можна змастити вершковим маслом, подавайте їх з будь-яким джемом.