Млинці на сирному тісті
(покроковий рецепт з фото)
Захотілося млинців і гастрономічного різноманітності одночасно? Тоді спробуйте приготувати домашні млинці на сирному тісті. Дивимося рецепт - і готуємо прямо зараз!
Сир можна використовувати в готуванні млинців не тільки як начинку, але і як основний інгредієнт. Для приготування млинців на сирному тісті я беру звичайний магазинний сир (розсипчастий). На домашньому ще смачніше млинці виходять. Такі млинці виходять більш товстими і ситними, ніж звичайні. Дивимося далі рецепт.
- Сир - 250 грам
- Борошно - 250 грам
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Окріп - 1 Склянка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль, цукор - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 100 грам
- Крем - 100 грам
Викладіть сир в глибоку миску.
У сирі погасіть чайну ложку соди (без гірки), гарненько розмішайте. Тепер сир стає повітряним, і млинці будуть пористими.
Додайте яйця, збийте масу.
Поступово вливайте цівкою тепле молоко.
Розмішайте.
Додайте борошно, цукор і сіль.
Збийте до однорідності маси.
Додавайте гарячу воду (але не окріп). Розмішуйте, поки тісто не стане схоже на нежирну сметану.
Можете додати соняшникову олію прямо в тісто, щоб сковорідку не змащувати кожен раз. Смажте млинці на розігрітій сковороді з двох сторін до золотистого кольору.
Подавати готові млинці на сирному тісті можете зі сметаною.
Смачного!