Піца на сирному тісті
(покроковий рецепт з фото)
Начинку для піци можна підібрати на свій смак, починаючи від морепродуктів, грибів, м'яса і закінчуючи шинкою або ковбасою. Тоненькі тісто, ніжне і смачне, воно відмінно підійде до будь-яких продуктів.
Отже, розповім, як приготувати супершвидку піцу на сирної основі. Для цього заздалегідь подумайте про начинку, що б вам хотілося, можна використовувати варені морепродукти, смажені або мариновані гриби, м'ясо смажене або варене, ковбасу, шинку і т. d. Сирне тісто готується в лічені хвилини і випікається швидко, всього 15 хвилин при 180 градусах. У мене воно вийшло ніжним-ніжним, але якщо трохи довше піч, то буде більш хрустке. Дивіться рецепт!
- Борошно пшеничне - 75 грам (тісто)
- Вершкове масло - 20 грам (тісто)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка (тісто)
- Сир твердий - 25 грам (тісто)
- Молоко - 2 Ст. Ложки (тісто)
- Сіль - 1-2 Щепоток (тісто)
- Розпушувач тіста - 1 грам (тісто)
- Соус - 2 Ст. Ложки(1 ст. L. Кетчупу + 1 ст. L. Майонез)
- Сир твердий - 75 грам
- Начинка для піци - 150-200 грам
1. Підготуйте продукти для тіста і начинки. Я вирішила зробити з шинкою, помідором і зеленою цибулею.
2. Зробіть тісто: з'єднайте борошно з розпушувачем, сіллю, покладіть тертий сир, перемішайте.
3. Влийте розтоплене вершкове масло, рослинна олія, молоко.
4. Замісити м'яке пластичне тісто.
5. Розкачайте тісто в коло, викладіть у форму для запікання, змастіть добре соусом (кетчуп + майонез).
6. Покладіть начинку. Я порізала тонко помідор, Зелена цибуля, шинку.
7. Посипте улюбленими спеціями і покладіть тертий сир.
8. Випікайте в гарячій духовці при 180 ° C протягом 15-20 хвилин.
9. Гарячу піцу поріжте на частини і пробуйте!