Рецепт Галета на сирному тісті фото

Галета на сирному тісті
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На сніданок
Випічка, Галети

Галети можуть бути з будь-якою начинкою: як солодкою, так і солоної. Ви можете покласти туди свіжі вишні або полуниці, щоб вийшов десерт. А можна - м'ясо, яйця, гриби, щоб вийшло основне блюдо.

Якщо вам цікаво, як приготувати галети на сирному тісті, то просто прочитайте цей рецепт. Галета може стати відмінним сніданком або вечерею. Експериментуйте з начинками, щоб отримувати нові страви! буде смачно, гарантую

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Вода - 4 Ст. Ложки (крижана)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Куряче яйце - 4 штуки
  • Цибуля зелена - 100 грам
  • Сир твердий - 50 грам
  • Сир сирний - 2 Ст. Ложки
  • Зелень рубана - 1 Ст. Ложка
  • Жовток яєчний - 1 штука
  • Сир - 150 грам
  • Сіль, перець, кунжут - За смаком
галета на сирному тісті - фото крок 1
Для тіста просійте борошно, додайте до неї сухий розсипчастий сир і рубане холодне вершкове масло. Посоліть все інгредієнти, розітріть їх в крихту.
галета на сирному тісті - фото крок 2
Замісити пружне і туге тісто. Воно не повинно прилипати до рук. Залиште його відпочити на півгодинки. Можна загорнути тісто в харчову плівку і покласти в холодильник.
галета на сирному тісті - фото крок 3
Курячі яйця (три штуки) відваріть круто і очистіть. Порубати їх ножем, покладіть в миску. До яйцям додайте натертий на тертку твердий сир будь-якого сорту (на ваш смак), рубану зелень, нарізаний свіжий зелений цибулька. Вбийте сире яйце, покладіть сирний сир, приправити сіллю, поперчіть і все добре перемішайте. Це буде начинка для галети.
галета на сирному тісті - фото крок 4
Тісто дістаньте з холодильника і розкачайте в коржик. Вона не повинна бути занадто товстою. Тісто досить щільне, тому витримає "навантаження" важкої начинки. У центр покладіть яєчно-сирну суміш із зеленню.
галета на сирному тісті - фото крок 5
Загорніть тісто галети так, щоб начинка трималася в центрі. Повинні вийде своєрідні бортики. Гарненько їх защіпніте, а потім змастіть сирим жовтком і присипте зернами кунжуту або насінням льону. Запікайте галету до повної готовності тридцять п'ять хвилин при температурі сто вісімдесят градусів.

Схожі рецепти