Банани в тісті
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Мене радує той факт, що банани можна дістати в магазині протягом усього року. А ще за хорошою ціною. Тому цей фрукт я часто купую. І, буває, готую з нього десерти.
Опис приготування:
Цього разу я вирішила показати вам, як приготувати банани в тесті. Це просте блюдо дуже полюбилося моїм дітям. Природно, адже в ньому є шоколадна паста! Десерт можна їсти і в гарячому, і в холодному вигляді. Експерименти з начинкою я не дуже раджу, так як вона тут просто ідеально підійшла. А ще все буде в формі рибки, що зазвичай подобається діткам.
- Слоёное тесто бездрожжевое - 300 грам
- Банан - 2 штуки
- Чорниця сушена - 4 штуки
- Яєчний жовток - 1 штука
- Шоколадна паста - 4 Ст. Ложки
- Пелюстки мигдалю - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
Тісто розморозити. Розкачайте його в 2 прямокутника і присипте борошном. З боків зробіть надрізи.
В середину тесту покладіть шоколадну пасту.
Банани очистіть. Розріжте їх спочатку навпіл, а потім - уздовж. Покладіть фрукти на пасту.
Тепер поверніть тісто в"рибку" , захлёстивая розрізи один на одного. З чорниці зробіть очі.
В кінці не забудьте зробити хвіст. "Рибу" покладіть на деко з папером для випічки.
Змастіть вироби збитим жовтком. Прикрасьте їх мигдалем, він додасть бананам цікавий легкий присмак.
Запор десерт в 200 градусах протягом 25 хвилин. Приємного чаювання!