Банани по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий десерт на швидку руку хочу вам запропонувати. Я покажу, як приготувати банани по-китайськи в клярі з медом і кунжутом. Подобається ідея? Тоді запам'ятовуйте рецепт і обов'язково повторіть будинку!
Такий десерт із задоволенням їдять і дорослі, та діти. Рекомендую почати процес з розігрівання олії. Його потрібно досить багато, щоб банани вільно себе почували у фритюрі. Кунжут надає не тільки більш апетитний вигляд страви, але і прекрасно поєднується у смакову плані. Без зайвих слів приступимо до справи
- Банан - 3 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Очистіть банани.
2. Наріжте ось такими досить великими шматочками.
3. У невеликій мисці збийте яйця.
4. Додайте потроху борошно, перемішуючи.
5. У кляр викладіть банани невеликими порціями.
6. У добре розігріту олію викладайте банани і смажте їх до рум'яності.
7. Акуратно дістаньте шумівкою і викладіть на тарілку.
8. Полейте медом, присипте кунжутом - і можна подавати банани по-китайськи до столу.
Смачного!
Смачного!