Рецепт Банани по-китайськи фото

Банани по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти , Банан
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку
Солодке , Десерти , Страви в клярі
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 15 хв.

Дуже простий десерт на швидку руку хочу вам запропонувати. Я покажу, як приготувати банани по-китайськи в клярі з медом і кунжутом. Подобається ідея? Тоді запам'ятовуйте рецепт і обов'язково повторіть будинку!

Опис приготування:

Такий десерт із задоволенням їдять і дорослі, та діти. Рекомендую почати процес з розігрівання олії. Його потрібно досить багато, щоб банани вільно себе почували у фритюрі. Кунжут надає не тільки більш апетитний вигляд страви, але і прекрасно поєднується у смакову плані. Без зайвих слів приступимо до справи

  • Банан - 3 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
банани по-китайськи - фото крок 1
1. Очистіть банани.
банани по-китайськи - фото крок 2
2. Наріжте ось такими досить великими шматочками.
банани по-китайськи - фото крок 3
3. У невеликій мисці збийте яйця.
банани по-китайськи - фото крок 4
4. Додайте потроху борошно, перемішуючи.
банани по-китайськи - фото крок 5
5. У кляр викладіть банани невеликими порціями.
банани по-китайськи - фото крок 6
6. У добре розігріту олію викладайте банани і смажте їх до рум'яності.
банани по-китайськи - фото крок 7
7. Акуратно дістаньте шумівкою і викладіть на тарілку.
банани по-китайськи - фото крок 8
8. Полейте медом, присипте кунжутом - і можна подавати банани по-китайськи до столу.
Смачного!

Схожі рецепти