Банани в желе
(покроковий рецепт з фото)
Без смачного десерту можна вважати вечерю закінченим, тому потрібно обзавестися парочкою класних рецептів. Ще буде приємніше, якщо вони будуть простими. Спробуйте такий варіант у себе на кухні.
Історія цього десерту проста: я взяла фрукти, які були в холодильнику, і розвела желатин. Результат порадував мене і близьких. У нього можна додавати інші солодкі плоди. А поки прочитайте про те, як приготувати банани в желе. Тут будуть поєднуватися солодкість і кислинка, а ще вийде гарна подача.
- Банан - 1-2 штук
- Апельсин - 0, 5 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Желатин - 5-10 грам
- Цукор білий - 1-2 Ст. Ложок
- Вода гаряча - 200 мілілітрів
1. Приготуйте інгредієнти.
2. Банан наріжте тонкими кружальцями.
3. З лимона вичавіть 2 ст. Ложки соку.
4. Потім розберіть апельсин на волокна, видаливши плівки. Додайте м'якоть до соку.
5. Желатин розведіть у воді по інструкції на упаковці.
6. Також до води додайте сік з м'якоттю і цукор. Все ретельно перемішайте.
7. У креманки або келихи викладіть шарами банан.
8. Потім залийте желейної масою.
9. Залиште желе до повного застигання в холодильнику, а потім подавайте. Насолоджуйтесь!