Банани під шубою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
Для тих, хто любить прості і корисні десерти, хочу запропонувати дуже класний варіант, як приготувати банани під шубою з сиру і шоколадної глазурі. Смачно звучить, чи не так? Вперед на кухню!
Опис приготування:
Цей нескладна ідея, як приготувати банани під шубою, не так рецепт, скільки імпровізація. Такий десерт чудово підійде як для малюків, так і для дорослих. Втім, подати його можна і на сніданок. Побалуйте себе солоденьким без випічки і шкоди!
- Сир - 400 грам
- Банан - 1-2 штук
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 100 грам
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 100 грам
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Горіхи або печиво - За смаком (для прикраси)
1. На тарілку для подачі викладіть очищений банан.
2. 50 грам м'якого вершкового масла з'єднайте з сиром, сметаною, цукром за смаком і ваніліном. Збийте все до однорідності.
3. А тепер можна одягати"шубу" банан.
4. Ось така краса виходить в результаті.
5. Час, що залишився вершкове масло з'єднайте в невеликому сотейнику з какао, молоком і цукром за смаком. Зваріть шоколадну глазур, зніміть з вогню і трохи остудіть.
6. Полийте шоколадною глазур'ю десерт і присипте подрібненими горішками або крихтою печива. Відразу ж можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!