Пломбир в мороженице
(покроковий рецепт з фото)
Натуральне домашнє морозиво - це ласощі і для дітей, і для дорослих. Ніяких консервантів і зайвої хімії, тільки смак справжнього пломбіру. Хочете побалувати себе? Ось вам простий рецепт.
Поспішаю поділитися з вами класним варіантом, як приготувати пломбір в морожениці. За допомогою техніки процес стає неймовірно простим. Та й кількість необхідних інгредієнтів радує. Це приголомшливий десерт, який порадує після святкового столу. Подавати морозиво можна в піалах або вафельних ріжках, доповнивши при бажанні м'ятою, шоколадом, горішками і т. d.
- Вершки - 2 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 3/4 склянки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
1. Для початку необхідно приготувати основу. Всипте в зручну ємність цукор.
2. Влийте молоко і вершки.
3. Додайте для аромату ванільний екстракт.
4. І дрібку солі.
5. За допомогою віночка перемішайте все, щоб цукор як слід розчинився.
6. А далі справа за технікою. Надсилайте вершкову масу в вашу мороженицу і працюйте з нею за інструкцією виробника.
7. Після перекладіть морозиво в пластиковий контейнер і заморожувати не менше 4 годин, а краще залиште на всю ніч. Насолоджуйтесь ласощами!