Рецепт Пломбир в мороженице фото

Пломбир в мороженице
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки , Молоко
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , День народження , Фуршет , 8 березня
Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Натуральне домашнє морозиво - це ласощі і для дітей, і для дорослих. Ніяких консервантів і зайвої хімії, тільки смак справжнього пломбіру. Хочете побалувати себе? Ось вам простий рецепт.

Опис приготування:

Поспішаю поділитися з вами класним варіантом, як приготувати пломбір в морожениці. За допомогою техніки процес стає неймовірно простим. Та й кількість необхідних інгредієнтів радує. Це приголомшливий десерт, який порадує після святкового столу. Подавати морозиво можна в піалах або вафельних ріжках, доповнивши при бажанні м'ятою, шоколадом, горішками і т. d.

  • Вершки - 2 склянки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Цукор - 3/4 склянки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
пломбир в мороженице - фото крок 1
1. Для початку необхідно приготувати основу. Всипте в зручну ємність цукор.
пломбир в мороженице - фото крок 2
2. Влийте молоко і вершки.
пломбир в мороженице - фото крок 3
3. Додайте для аромату ванільний екстракт.
пломбир в мороженице - фото крок 4
4. І дрібку солі.
пломбир в мороженице - фото крок 5
5. За допомогою віночка перемішайте все, щоб цукор як слід розчинився.
пломбир в мороженице - фото крок 6
6. А далі справа за технікою. Надсилайте вершкову масу в вашу мороженицу і працюйте з нею за інструкцією виробника.
пломбир в мороженице - фото крок 7
7. Після перекладіть морозиво в пластиковий контейнер і заморожувати не менше 4 годин, а краще залиште на всю ніч. Насолоджуйтесь ласощами!

Схожі рецепти