Північна юшка
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Ситна і смачна, але досить проста в приготуванні північна юшка - це ідеальне блюдо для ситного обіду. Дивимося рецепт північній юшки на всі випадки життя.
Опис приготування:
Юшки не обов'язково повинні бути м'ясними. В даному рецепті м'яса взагалі немає, тому блюдо ідеально в пост. Для приготування північній юшки нам знадобляться крупи і овочі. Які овочі- це вже від вас залежить, я беру зазвичай селера, морквину, буряк. Вони і смак додадуть, і колір. Дивимося рецепт покроковий.
- Перловка - 1 Склянка
- Горох - 1 Склянка
- Цибуля - 1 штука
- Овочі - За смаком
- Пучок зелені - 1 штука
- Спеції - За смаком
Заздалегідь замочіть перловку і горох, щоб вони потім нормально приготувалися.
Овочі чистимо і крупно ріжемо.
Варимо все разом у великій кількості води до повної готовності - овочі і крупи повинні гарненько розваритися. Додаємо зелень, петрушку, часник, можна кріп.
Готову північну юшку подаємо зі сметаною і сухариками. Смачного!