Рецепт Північна юшка фото

Північна юшка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ситна і смачна, але досить проста в приготуванні північна юшка - це ідеальне блюдо для ситного обіду. Дивимося рецепт північній юшки на всі випадки життя.

Опис приготування:

Юшки не обов'язково повинні бути м'ясними. В даному рецепті м'яса взагалі немає, тому блюдо ідеально в пост. Для приготування північній юшки нам знадобляться крупи і овочі. Які овочі- це вже від вас залежить, я беру зазвичай селера, морквину, буряк. Вони і смак додадуть, і колір. Дивимося рецепт покроковий.

  • Перловка - 1 Склянка
  • Горох - 1 Склянка
  • Цибуля - 1 штука
  • Овочі - За смаком
  • Пучок зелені - 1 штука
  • Спеції - За смаком
північна юшка - фото крок 1
Заздалегідь замочіть перловку і горох, щоб вони потім нормально приготувалися.
північна юшка - фото крок 2
Овочі чистимо і крупно ріжемо.
північна юшка - фото крок 3
Варимо все разом у великій кількості води до повної готовності - овочі і крупи повинні гарненько розваритися. Додаємо зелень, петрушку, часник, можна кріп.
північна юшка - фото крок 4
Готову північну юшку подаємо зі сметаною і сухариками. Смачного!

Схожі рецепти