Рецепт Півень, запечений в духовці в рукаві фото

Півень, запечений в духовці в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах, Півень
Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви в рукаві

Як різноманітності на обід, вечерю або навіть на святковий стіл хочу запропонувати вам запекти півня. Пікантний маринад чудово підкреслює смак птиці, так що вийде дуже смачно!

Хочу поділитися з вами цікавою і зовсім нескладної ідеєю, як приготувати півня, запеченого в духовці в рукаві з яблучками. Замаринувати його краще на ніч, щоб він як слід просочився смаками і ароматами. Крім яблук, можна використовувати також овочі, наприклад, теж буде дуже смачно.

  • Півень - 1 штука
  • Яблуко - 2 штуки
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком (сіль, перець, паприка, мускатний горіх і т.Д. )
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сік лимона - 3-4 чайних ложок
  • Мед - 1 Склянка
півень, запечений в духовці в рукаві - фото крок 1
1. Насамперед вимийте як слід півня, обсушити його. У глибокій мисці з'єднайте пропущений через прес часник, мідь, сметану, сік лимона, соєвий соус і все спеції, які вам до душі.
півень, запечений в духовці в рукаві - фото крок 2
2. Ретельно перемішайте всі до однорідності.
півень, запечений в духовці в рукаві - фото крок 3
3. Змастіть птицю з усіх боків маринадом.
півень, запечений в духовці в рукаві - фото крок 4
4. Загорніть півня в плівку, приберіть його в холодильник. Залиште на 3-4 години або на ніч.
півень, запечений в духовці в рукаві - фото крок 5
5. Яблука вимийте і висушіть, видаліть у них серцевину. Наріжте фрукти великими часточками.
півень, запечений в духовці в рукаві - фото крок 6
6. Викладіть всередину птиці досить щільно.
півень, запечений в духовці в рукаві - фото крок 7
7. Залишилося тільки трохи змастити півня рослинним маслом і викладіть в рукав. Щільно зав'яжіть краю, відправте його в розігріту до 200 градусів духовку на годинку. Після приберіть температуру до 180 градусів і запікайте ще хвилин 20. А далі можете акуратно розрізати рукав і підрум'янити птицю.

Схожі рецепти