Пісний салат з капустою
(покроковий рецепт з фото)
Це простий, але яскравий, красивий і дуже смачний салатик не вступає в протиріччя з вимогами посади, підходить для дієтичного харчування і вегетаріанського меню. Спробуйте! :)
Взагалі, пісний салат з капустою можна приготувати як мінімум десятьма різними способами, і це тільки з легкодоступних вітчизняних овочів. Таке вже щасливе властивість у капусти, що вона прекрасно поєднується з кукурудзою, горошком, помідорами. Огірками, грибами і багатьма іншими продуктами. Але я пропоную вам справжню "вітамінну бомбу" - салат з капусти з яблуком і виноградом. У такому поєднанні цей буденний овоч перетворюється в справжній делікатес!
Отже, розповідаю, як приготувати пісний салат з капусти з яблуком і виноградом.
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Яблуко - 1 штука
- Виноград без кісточок - 100 грам
- Лимон - 1 штука
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком (кілька шепотіння - основа салату повинна бути кисло-солодким)
- Чебрець - За смаком
Капусту дрібно нашаткувати.
Яблуко вимити, очистити від серцевини і кісточок, нарізати тонкими скибочками.
Лимон розрізати навпіл. Одну половинку нарізати тонкими часточками.
З іншого видавити сік.
І змішати його з медом і сіллю.
Виноград вимити і відокремити ягоди від гілочок. Якщо ягоди дуже великі, можна розрізати їх уздовж на половинки.
З'єднати всі інгредієнти в салатник, полити заправкою, перемішати. Подавати на стіл відразу або поставити в холодильник на півгодини. Смачного!