Пісний картопляний салат
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам невигадливу ідею того, як приготувати пісний картопляний салат. Готується просто, виглядає гарно, радує смакові рецептори. Ідеальний салат! готуємо разом?
Потрібно сказати, що молодий карофель ідеально поєднується з діжонськой гірчицею, саме тому вона тут виступає як інгредієнт заправки. При всій простоті і скромному наборі продуктів салат дійсно смачний, а ще він ситний. Його цілком можна подавати як холодний гарнір до м'яса і курки.
Смачного!
- Картопля молода - 500 грам (звичайний, червоний і фіолетовий для барвистого виду салату)
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Лук червоний - 0, 5 штуки
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Молода картопля добре промиваємо (я беру маленькі бульби, які ідеально підходять в салат). Чи не очищаючи, відварюємо картоплю до готовності (хвилин 20 для маленьких бульб).
Відварену картоплю наріжемо половинками або четвертинками, нехай поки охолоне. Тим часом промиємо і подрібнити цибулю (обидва види) і іншу зелень.
Тепер для заправки змішайте оливкова олія, гірчицю, подрібнений часник, всю зелень і сіль з перцем. Влийте заправку до картоплі і перемішайте. Все готово!