Рецепт Пісний картопляний суп фото

Пісний картопляний суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Картопля
Пісні страви
На обід , Для дітей
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

На обід для всієї родини пропоную дуже простий рецепт пісного картопляного супу з брокколі. Ароматний, легкий і при цьому наваристий - ідеальний варіант для вас.

Опис приготування:

1. Щоб приготувати цей пісний картопляний суп в домашніх умовах, насамперед поставте на вогонь каструлю з водою, доведіть до кипіння.

2. Очистіть картопля, наріжте його середніми кубиками.

3. Після закипання підсолити трохи воду і опустіть туди картоплю. Залиште варитися на середньому вогні.

4. Паралельно очистіть і наріжте цибулю.

5. На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажити цибулю до прозорості.

6. Очищений часник пропустіть через прес і викладіть на сковороду.

7. Обсмажені овочі викладіть в каструлю.

8. Додайте в суп брокколі, варіть хвилин 10 до м'якості овочів.

9. Акуратно злийте більшу частину бульйону, а овочі подрібніть занурювальним блендером. Вилийте назад в каструлю бульйон, доведіть його до кипіння. Це один з варіантів, як зробити пісний картопляний суп. При бажанні його можна і не перетворювати в пюре.

10. Додайте щіпку перцю і мускатний горіх. От і все, супчик можна подавати до столу, доповнивши сухариками, наприклад.

Смачного!

  • Картопля - 500 грам
  • Брокколі - 300 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Перець - 1 щіпка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
1. Щоб приготувати цей пісний картопляний суп в домашніх умовах, насамперед поставте на вогонь каструлю з водою, доведіть до кипіння.

2. Очистіть картопля, наріжте його середніми кубиками.

3. Після закипання підсолити трохи воду і опустіть туди картоплю. Залиште варитися на середньому вогні.

4. Паралельно очистіть і наріжте цибулю.

5. На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажити цибулю до прозорості.

6. Очищений часник пропустіть через прес і викладіть на сковороду.

7. Обсмажені овочі викладіть в каструлю.

8. Додайте в суп брокколі, варіть хвилин 10 до м'якості овочів.

9. Акуратно злийте більшу частину бульйону, а овочі подрібніть занурювальним блендером. Вилийте назад в каструлю бульйон, доведіть його до кипіння. Це один з варіантів, як зробити пісний картопляний суп. При бажанні його можна і не перетворювати в пюре.

10. Додайте щіпку перцю і мускатний горіх. От і все, супчик можна подавати до столу, доповнивши сухариками, наприклад.

Смачного!

Схожі рецепти