Суп картопляний з тріскою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати суп картопляний з тріскою. Виходить ніжне, смачне і досить ситне блюдо для всієї родини. Суп-пюре на рибному бульйоні. Просто пальчики оближеш!
Не знаю, любите ви супи-пюре, але я ось їх просто обожнюю. Адже не дивлячись на поширену думку про те, що вони виглядають, як дитяче харчування або непоказна жижа, це не так. Навпаки. Такі супи найлегше прикрашати. Подивіться, як красиво виглядає цей суп з тріскою! А вже смак і зовсім словами не передати. Насичений, яскравий і смачний суп вийде!
- Стейк тріски - 1 штука (приблизно 300-400 грам)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Лавровий лист - 1 штука
- Вершки 10% - 100 мілілітрів
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Зелень - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
1. Рибу промиємо, очистимо. Укладаємо її в каструлю і варимо разом з лавровим листом, очищеною цибулиною і морквою, поки не отримаємо бульйон.
2. Тепер виймаємо з бульйону цибулю, рибу і моркву. Морквину і рибу потім можна повернути в суп. А цибулю нам більше не потрібен. Складаємо в бульйон очищену і нарізану брусочками картоплю, а також моркву. Варимо 10 хвилин, додамо спеції і сіль.
3. Тепер весь вміст каструлі відправимо в блендер і подрібнити до однорідності разом з вершками, маслом і борошном. Повертаємо в каструлю, додамо тепер шматочки помідорів, подрібнений часник і, по бажанню, подрібнену рибку.
4. Доводимо на невеликому вогні до кипіння, варимо ще 5-10 хвилин і знімаємо з вогню. Посипаємо зеленню і подаємо. Готово!