Картопля з тріскою
(покроковий рецепт з фото)
Хочете здивувати своїх близьких новим блюдом? Шукайте незвичайний смак і поєднання? Вам не варто шукати складні і дорогі рецепти. Можна взяти доступні продукти, але подивитися на них в іншому ракурсі.
Подивіться, як приготувати картоплю з тріскою в духовій шафі. Дій потрібно зробити мінімум: все нарізати, додати приправи і запекти. Але в цьому і є весь родзинки страви. Ви отримаєте натуральний смак, який трохи оттенит часник. Соус подавайте м'який, такий, як сметанний або вершковий.
- Гарячкові файл - 500 грам
- Картопля - 4-6 штук
- Вершкове масло - 50 грам
- Часникова сіль - За смаком
Картоплю відварити в мундирі протягом 15 хвилин.
Потім картопля і рибу наріжте кубиками.
Додайте до трісці і картоплі часникову сіль або окремо сіль і гранульований часник.
Розтопити масло. Змастіть їм все інгредієнти.
Потім викладіть продукти на деко і запікайте їх протягом 15 хвилин при 220 градусах в духовці. Смачного!