Лаваш з тріскою
(покроковий рецепт з фото)
Лаваш з тріскою прекрасно поєднується у смачному, незвичайному і красивому блюді. Дуже добре підходить для званої вечері або сімейних посиденьок. Процес приготування напрочуд швидкий і простий.
Для того, щоб приготувати ароматний лаваш з тріскою, очищену тушку риби наповніть овочами, спеціями і вершковим маслом. Лаваш також не забудьте змастити маслом. Загорніть рибку в лаваш і випікайте в фользі 60 хвилин в духовці при 180 градусах. Блюдо вийде дуже соковитим, смачним і ніжним. Вдалого приготування!
- Свіжа тріска - 1 штука
- Томати - 2 штуки
- Цибулина - 0, 5 штуки
- Braai - За смаком
- Лимон - 0, 5 штуки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Лаваш - 1-2 штук
- Сіль, перець - За смаком
Змастіть поверхню лаваша розм'якшеним вершковим маслом.
Тріску очистіть від непотрібних частин і нутрощів, промийте. Зробіть поздовжній розріз вздовж черевця. Всередину помістіть шматочки вершкового масла - це додасть додаткову ніжність і соковитість. Посоліть і поперчіть тушку, а також злегка збризніть лимонним соком. Помістіть тріску на лаваш.
Нарізані часточками томати помістіть в риб'яче черевце. До них додайте трохи нарізаного півкільцями цибулі і зелені.
Загорніть рибу в лаваш. Останній, в свою чергу, оберніть фольгою. Випікайте одну годину за температури 180 градусів. Після приготування дайте лаваш з рибою трохи охолонути. Смачного!