Рецепт Лаваш з тріскою фото

Лаваш з тріскою
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Риба та морепродукти , Лаваш
Дієтичне харчування , Пісні страви
На вечерю , На полуденок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Лаваш з тріскою прекрасно поєднується у смачному, незвичайному і красивому блюді. Дуже добре підходить для званої вечері або сімейних посиденьок. Процес приготування напрочуд швидкий і простий.

Опис приготування:

Для того, щоб приготувати ароматний лаваш з тріскою, очищену тушку риби наповніть овочами, спеціями і вершковим маслом. Лаваш також не забудьте змастити маслом. Загорніть рибку в лаваш і випікайте в фользі 60 хвилин в духовці при 180 градусах. Блюдо вийде дуже соковитим, смачним і ніжним. Вдалого приготування!

  • Свіжа тріска - 1 штука
  • Томати - 2 штуки
  • Цибулина - 0, 5 штуки
  • Braai - За смаком
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Лаваш - 1-2 штук
  • Сіль, перець - За смаком
лаваш з тріскою - фото крок 1
Змастіть поверхню лаваша розм'якшеним вершковим маслом.
лаваш з тріскою - фото крок 2
Тріску очистіть від непотрібних частин і нутрощів, промийте. Зробіть поздовжній розріз вздовж черевця. Всередину помістіть шматочки вершкового масла - це додасть додаткову ніжність і соковитість. Посоліть і поперчіть тушку, а також злегка збризніть лимонним соком. Помістіть тріску на лаваш.
лаваш з тріскою - фото крок 3
Нарізані часточками томати помістіть в риб'яче черевце. До них додайте трохи нарізаного півкільцями цибулі і зелені.
лаваш з тріскою - фото крок 4
Загорніть рибу в лаваш. Останній, в свою чергу, оберніть фольгою. Випікайте одну годину за температури 180 градусів. Після приготування дайте лаваш з рибою трохи охолонути. Смачного!

Схожі рецепти