Бутерброди з тріскою і огірками
(покроковий рецепт з фото)
Такі бутерброди, безумовно, прекрасно підійдуть для відпочинку на природі або просто для перекусу. Та й з собою взяти на роботу або зібрати на роботу чоловіка, - вони відмінно для цього підійдуть!
Для приготування цих бутербродів підійде філе будь-якої, бажано безкісткової, риби. Огірки можуть бути і мариновані, а до них цілком можна додати і інші овочі! По бажанню, хліб можна підсушити на сухій сковороді або в духовці, а також змастити маслом або вершковим сиром, наприклад.
- Філе тріски - 300 грам
- Огірок - 4 скибочки
- Хліб - 2 скибочки
1. Тріску наріжте на середні шматочки.
2. Відваріть в підсоленій воді і викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайву рідину.
3. Хліб і огірок наріжте на скибочки.
4. Викладіть на скибочки хліба шматочки риби і скибочки огірка.
5. Прикрасьте зеленню і подавайте з овочами. Смачного!