Рецепт Бутерброди з тріскою і огірками фото

Бутерброди з тріскою і огірками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На природу , На сніданок
Бутерброди
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Такі бутерброди, безумовно, прекрасно підійдуть для відпочинку на природі або просто для перекусу. Та й з собою взяти на роботу або зібрати на роботу чоловіка, - вони відмінно для цього підійдуть!

Опис приготування:

Для приготування цих бутербродів підійде філе будь-якої, бажано безкісткової, риби. Огірки можуть бути і мариновані, а до них цілком можна додати і інші овочі! По бажанню, хліб можна підсушити на сухій сковороді або в духовці, а також змастити маслом або вершковим сиром, наприклад.

  • Філе тріски - 300 грам
  • Огірок - 4 скибочки
  • Хліб - 2 скибочки
бутерброди з тріскою і огірками - фото крок 1
1. Тріску наріжте на середні шматочки.
бутерброди з тріскою і огірками - фото крок 2
2. Відваріть в підсоленій воді і викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайву рідину.
бутерброди з тріскою і огірками - фото крок 3
3. Хліб і огірок наріжте на скибочки.
бутерброди з тріскою і огірками - фото крок 4
4. Викладіть на скибочки хліба шматочки риби і скибочки огірка.
бутерброди з тріскою і огірками - фото крок 5
5. Прикрасьте зеленню і подавайте з овочами. Смачного!

Схожі рецепти