Суп з тріскою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.
Рибних супів знаю вкрай мало, і це мій промах. Тому вирішила реабілітуватися, спробувати щось нове. Знайшла цікавий англійський рецепт. Поєднання несподіване, але дуже смачне. Спробуйте!
Опис приготування:
Якщо ви любитель вершкової ніжної текстури, то вам страва повинна сподобатися. При цьому воно ситне і поживне. Прочитайте про те, як приготувати суп з тріскою на вершках. Зробимо також крутон. Загалом, тут є усе, що потрібно для справжнього супу, картопля, цибуля, зелень, але виходить щось неординарне.
- Гарячкові файл - 360 грам
- Вершки нежирні - 120 мілілітрів
- Кукурудза консервована - 90 грам
- Картопля - 180 грам
- Біле сухе вино - 60 мілілітрів
- Чіабатта - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Luk-salotų - 1 штука
- Петрушка, гілочка - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
1. Підготуйте інгредієнти. Хліб і картопля наріжте кубиками. Часник і петрушку подрібніть. Селера і цибулю наріжте невеликими шматочками.
2. Чіабатту перекладіть на деко. Посипте її половиною часнику. Влийте 1 ст. Ложку масла. Запікайте крутон в духовці 8 хвилин при 180 градусах. Потім додайте до них петрушку.
3. В цей же час приготуйте рибу. Обсмажте філе в олії з 3 хвилини з кожного боку. Потім трохи остудіть тріску і розділіть на середні шматочки.
4. Потім в сотейнику або невеликій каструлі розігрійте масло. Обсмажте в ньому часник, цибуля, селеру і картоплю протягом хвилини. Далі влийте 2 склянки води і вино. Доведіть все до кипіння, а потім варіть до готовності картоплі, близько 10 хвилин.
5. Після цього додайте сіль, перець, кукурудзу і вершки. Змішавши, варіть ще 3 хвилини. Потім додайте тріску.
6. Через 2 хвилини суп буде готовий! Подавайте його з крутонами. Смачного!