Суп з тріскою
(покроковий рецепт з фото)
Рибних супів знаю вкрай мало, і це мій промах. Тому вирішила реабілітуватися, спробувати щось нове. Знайшла цікавий англійський рецепт. Поєднання несподіване, але дуже смачне. Спробуйте!
Якщо ви любитель вершкової ніжної текстури, то вам страва повинна сподобатися. При цьому воно ситне і поживне. Прочитайте про те, як приготувати суп з тріскою на вершках. Зробимо також крутон. Загалом, тут є усе, що потрібно для справжнього супу, картопля, цибуля, зелень, але виходить щось неординарне.
- Гарячкові файл - 360 грам
- Вершки нежирні - 120 мілілітрів
- Кукурудза консервована - 90 грам
- Картопля - 180 грам
- Біле сухе вино - 60 мілілітрів
- Чіабатта - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Luk-salotų - 1 штука
- Петрушка, гілочка - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
1. Підготуйте інгредієнти. Хліб і картопля наріжте кубиками. Часник і петрушку подрібніть. Селера і цибулю наріжте невеликими шматочками.
2. Чіабатту перекладіть на деко. Посипте її половиною часнику. Влийте 1 ст. Ложку масла. Запікайте крутон в духовці 8 хвилин при 180 градусах. Потім додайте до них петрушку.
3. В цей же час приготуйте рибу. Обсмажте філе в олії з 3 хвилини з кожного боку. Потім трохи остудіть тріску і розділіть на середні шматочки.
4. Потім в сотейнику або невеликій каструлі розігрійте масло. Обсмажте в ньому часник, цибуля, селеру і картоплю протягом хвилини. Далі влийте 2 склянки води і вино. Доведіть все до кипіння, а потім варіть до готовності картоплі, близько 10 хвилин.
5. Після цього додайте сіль, перець, кукурудзу і вершки. Змішавши, варіть ще 3 хвилини. Потім додайте тріску.
6. Через 2 хвилини суп буде готовий! Подавайте його з крутонами. Смачного!