Пісні котлети з капусти (соковиті і смачні)
(покроковий рецепт з фото)
З усього безлічі рецептів приготування пісних котлет пропоную вам дізнатися, як приготувати пісні котлети з капусти (соковиті і смачні). Крім капусти вам знадобиться картопля, цибуля і борошно.
Ніколи не пробували приготувати пісні котлети? Виправте це за допомогою даного рецепта! Тут ви знайдете секрети приготування соковитих пісних котлет з капусти з додаванням манки, картоплі, муки і цибулі. Раджу вам не перемелювати інгредієнти через м'ясорубку, а подрібнювати ножем, так ви збережете сік овочів і котлети вийдуть смачнішими. Як зелені найкраще використовувати кріп і зелена цибуля, а як панірування - борошно, манку або панірувальні сухарі.
- Капуста - 1, 5 штуки (коб)
- Цибуля - 2 штуки
- Картопля - 2-3 штук
- Манька - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Борошно - 130 грам
1. Нашинкуйтекапусту, перекладіть її в каструлю і залийте окропом. Накрийте капусту кришкою на 1-1, 5 годину. Цибуля наріжте півкільцями. Злийте з капусти всю рідину через друшляк. Надішліть капусту на розігріту сковороду з маслом.
2. На великому вогні потримайте капусту, через 3-4 хвилини зменшіть вогонь і потримайте капусту на вогні ще 13-17 хвилин, періодично помішуючи. Цибуля обсмажте на олії до м'якості.
3. Картопля очистіть і натріть на крупній тертці. Надішліть в каструлю, додайте подрібнений часник, обсмажену цибулю, зелень і перемішайте. Додайте 1/3 капусти, вимісити і повторіть, щоб вмішати всю капусту.
4. Відразу додайте манку, регулюючи її кількість за потреби. Додати сіль, поперчіть. Додайте борошно і сформуйте котлети. Обваляйте котлети в паніровці і обсмажте на розігрітій олії з обох сторін. Смачного!