Пишна шарлотка з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Пишна шарлотка з яблуками - справжню насолоду для кожного дня! Щоб є шарлотку не потрібно чекати якогось події, типу дня народження! Воно не таке калорійне, зате смачне і корисне!
Щоб приготувати пишну шарлотку з яблуками, почніть з підготовки яблук і розігріву духовки до потрібної температури. Готове тісто не повинно стояти, його відразу виливають на яблука і відправляють в духовку. Щоб шарлотка була пишною добре збийте яйця, а борошно додайте і замішують без міксера, інакше від тяжкості борошна яйця сядуть і у вас вийде підошва. Обережно перемішайте борошно зі збитими яйцями. Форму з тістом теж не можна струшувати або ударяти, тісто може сісти і не про який пишноти язика не буде. Успіхів і приємного апетиту!
- Яблуко - 6 штук
- Яйце - 3 штуки (велике)
- Цукор - 1 Склянка
- Ванільний екстракт - 1 чайних ложок
- Борошно - 125 грам
- Обкладинка - За смаком
- Цукрова пудра - За смаком (прикраса)
Яблука помити і обсушити.
Почистити яблука і порізати на часточками.
Яблука укласти в форму.
Збийте яйця з цукром, додайте борошно. Обережно замісити тісто.
Тісто вилити на яблука.
Відразу поставте форму в духовку, розігріту до 180-190 градусів.
Через годину шарлотка готова, охолоджену шарлотку посипте цукровою пудрою з корицею.
Смачного!