Рецепт Пишна шарлотка фото

Пишна шарлотка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
ПП рецепти
На полуденок
Випічка , Пироги , Шарлотка
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Знаменитий яблучний пиріг - справжня родзинка російської кухні. Якщо ви вирішили спекти в домашніх умовах шарлотку, то пропоную скористатися цим нескладним і дуже вдалим рецептом.

Опис приготування:

Поспішаю розповісти вам, як приготувати пишну шарлотку. Вона настільки яблучна, настільки ароматна, що просто неможливо відірватися. У рецепті рекомендую використовувати щільні яблука з кислинкою, щоб вони відтіняли солодкий смак тесту. Обкладинка, ваніль і мускатний горіх підходять сюди якнайкраще, так що обов'язково додайте їх в тісто. Це відмінний варіант солоденького на десерт для всієї родини.

  • Борошно - 100 грам
  • Сіль і сода - 1 щіпка
  • Кориця і мускатний горіх - 1 щіпка
  • Яблуко - 4 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 150 грам
  • Ром - 2 чайних ложки (по бажанню)
  • Ванільний екстракт - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 120 грам
пишна шарлотка - фото крок 1
1. Насамперед включіть її, нехай гріється до 180 градусів. Яблука вимийте, обсушити і очистіть.
пишна шарлотка - фото крок 2
2. Наріжте середніми кубиками.
пишна шарлотка - фото крок 3
3. У глибоку миску просійте борошно, сіль і соду. Додайте корицю і мускатний горіх.
пишна шарлотка - фото крок 4
4. В окремій мисочці збийте яйця з цукром і ванільним екстрактом. Влийте розтоплене вершкове масло. Всипте борошно невеликими порціями, замішуючи однорідне тісто.
пишна шарлотка - фото крок 5
5. У жароміцних форму викладіть яблука. Залийте тестом і відправте в духовку.
пишна шарлотка - фото крок 6
6. Запор sharlotku близько години до rumyanosti.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти