Пиріжки з солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Любіть експериментувати на кухні? Тоді я розповім, як зробити пиріжки з солоними огірками і смаженою цибулею. Це економно, досить просто і дуже оригінально.
Якщо традиційна начинка злегка набридла, обов'язково приготуйте пиріжки з солоними огірками в домашніх умовах. Це незвичайне поєднання ідеально підійде для пікніка на природі, як закуска до м'ясної страви або ситний недорогий перекус.
- Борошно - 1 кілограм
- Дріжджі - 20 грам
- Вода - 1 літр
- Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок(+ для смаження)
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Огірки солоні або мариновані - 10 штук
- Цибулина - 2 штуки
- Перець - 1 щіпка

1. Для початку потрібно зайнятися тестом. У невеликій кількості теплої води розчинити дріжджі, додавши цукор і трохи борошно. Після того, як опара трохи підійде, влити воду, що залишилася, рослинне масло і всипати борошно. Замісити тісто і залишити приблизно на 1 час в тепле.

2. Огірки потрібно трохи обсушити від маринаду і нарізати дрібними кубиками. Також в рецепт приготування пиріжків з солоними огірками можна використовувати цибулину, також подрібнену.

3. На сковороді з невеликою кількістю рослинного масла обсмажити до прозорості цибулю. Потім додати до нього огірки і томити на мінімальному вогні. Огірки повинні стати досить м'якими. На сковороду також додати близько 2-3 столових ложок цукру.

4. Перш, ніж починати ліпити пиріжки, начинку потрібно як слід остудити. Розкачати невеликий шматочок тесту і викласти начинку, щільно заліпивши краю.

5. Розігріти невелику кількість рослинного масла на сковороді. Смажити пиріжки з солоними огірками в домашніх умовах з двох сторін до апетитної рум'яної скоринки.

6. Готові пиріжки трохи остудити і можна приступати до дегустації. Якщо ви любите пробувати щось новеньке, тоді цей простий рецепт пиріжків з солоними огірками обов'язково слід взяти на замітку.