Пиріжки з лівером в духовці
(покроковий рецепт з фото)
У дитинстві я лівер не любила. Зате зараз часто печу пиріжки з лівером в духовці і мені дуже подобається. Діти мої речі теж не відмовляються і їдять їх із задоволенням. Спробуйте і ви теж.
Такі пиріжки з лівером в духовці печуться дуже швидко, якщо фарш вже готовий. Пиріжки виходять з тоненькою красивою скоринкою, яка просто тане в роті. Пиріжки з лівером дуже смачно їсти відразу гарячими з бульйоном або просто з чаєм. Вони так само хороші як закусочний варіант. Тут я докладно описую як приготувати пиріжки з лівером в духовці. Пропоную і вам це зробити. Залишитеся задоволені!
- Легкі - 1 кілограм
- Язика - 150 грам
- Печінка яловича - 300 грам
- Серце - 150 грам
- Листкове тісто - 2-3 штук (пачки)
- Яйце - 1 штука (для змащення)
- Цибуля - 2-3 штук (середній)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Потроха моем, очищаємо від плівки.
Варимо на середньому вогні хвилин 40.
Трохи охолоджуємо м'ясо і прокручуємо через м'ясорубку або в комбайні. Смажимо з цибулею. Солимо і перчимо до смаку. Можна додати зелень.
Розморожуємо готове листкове тісто.
Вирізаємо спеціальним пристосуванням або просто склянкою гуртки.
У центр гуртка кладемо фарш.
Защипуємо пиріжки руками або за допомогою все того ж пристосування.
Викладаємо пиріжки на деко, вистелений пекарської папером, змащуємо збитим яйцем і ставимо в духовку 200 градусів на 15-20 хвилин.