Рецепт Пиріжки з лівером в духовці фото

Пиріжки з лівером в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти
Пісні страви
На обід, На природу
Випічка, Пиріжки

У дитинстві я лівер не любила. Зате зараз часто печу пиріжки з лівером в духовці і мені дуже подобається. Діти мої речі теж не відмовляються і їдять їх із задоволенням. Спробуйте і ви теж.

Такі пиріжки з лівером в духовці печуться дуже швидко, якщо фарш вже готовий. Пиріжки виходять з тоненькою красивою скоринкою, яка просто тане в роті. Пиріжки з лівером дуже смачно їсти відразу гарячими з бульйоном або просто з чаєм. Вони так само хороші як закусочний варіант. Тут я докладно описую як приготувати пиріжки з лівером в духовці. Пропоную і вам це зробити. Залишитеся задоволені!

  • Легкі - 1 кілограм
  • Язика - 150 грам
  • Печінка яловича - 300 грам
  • Серце - 150 грам
  • Листкове тісто - 2-3 штук (пачки)
  • Яйце - 1 штука (для змащення)
  • Цибуля - 2-3 штук (середній)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
пиріжки з лівером в духовці - фото крок 1
Потроха моем, очищаємо від плівки.
пиріжки з лівером в духовці - фото крок 2
Варимо на середньому вогні хвилин 40.
пиріжки з лівером в духовці - фото крок 3
Трохи охолоджуємо м'ясо і прокручуємо через м'ясорубку або в комбайні. Смажимо з цибулею. Солимо і перчимо до смаку. Можна додати зелень.
пиріжки з лівером в духовці - фото крок 4
Розморожуємо готове листкове тісто.
пиріжки з лівером в духовці - фото крок 5
Вирізаємо спеціальним пристосуванням або просто склянкою гуртки.
пиріжки з лівером в духовці - фото крок 6
У центр гуртка кладемо фарш.
пиріжки з лівером в духовці - фото крок 7
Защипуємо пиріжки руками або за допомогою все того ж пристосування.
пиріжки з лівером в духовці - фото крок 8
Викладаємо пиріжки на деко, вистелений пекарської папером, змащуємо збитим яйцем і ставимо в духовку 200 градусів на 15-20 хвилин.

Схожі рецепти