Рецепт Орський пиріжки з лівером фото

Орський пиріжки з лівером
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Субпродукти, Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Пиріжки

Більшість знають Орську пиріжки під іншою назвою - "староміського" . Їх продавали в металевих термосах і обов'язково загортали в вощений папір. Особливо було смачно з томатним соком.

Процес приготування вимагає невеликої вправності. Необхідно не забувати змащувати маслом руки, тоді пиріжки будуть "слухняними" . Начинка повинна бути без рідини, в іншому випадку формування пиріжка буде утруднена. І тим не менше не варто лякатися, так як смак пиріжків виправдає всі ваші старання.

  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Вода - 400 мілілітрів (тепла)
  • Дріжджі - 16 грам (пресовані)
  • Цукор - 16 грам
  • Сіль - 1/4 Ст. Ложки
  • Сердечка курячі - 200 грам
  • Шлунки курячі - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1, 5 штуки (середнього розміру)
  • Чорний перець - За смаком
  • Рослинна олія - 600 мілілітрів(100 мл. Для формування, 500 мл. Для фритюру)
орський пиріжки з лівером - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
орський пиріжки з лівером - фото крок 2
У теплій воді розмішайте цукор і дріжджі, залиште на 10 хвилин.
орський пиріжки з лівером - фото крок 3
Після додайте борошно і сіль. Перемішайте.
орський пиріжки з лівером - фото крок 4
Тісто має тягучу, рідку консистенцію.
Накрийте рушником і поставте в тепле місце на 1 час.
орський пиріжки з лівером - фото крок 5
Поки підходить тісто, приготуйте начинку.
Курячі сердечка і шлунки промийте і пропустіть через м'ясорубку з середньою гратами.
орський пиріжки з лівером - фото крок 6
Подрібніть в кашку цибулю.
орський пиріжки з лівером - фото крок 7
Підготовлений лівер обсмажте в 1 ст. Ложці рослинного масла. Необхідно, щоб вся рідина википіла. Обсмажений лівер змішайте з сирим подрібненою цибулею.
Саме таке поєднання додасть смак пиріжків.
орський пиріжки з лівером - фото крок 8
Тісто готове для оброблення.
орський пиріжки з лівером - фото крок 9
Так як тісто має незвичну консистенцію для оброблення пиріжків, то існує кілька способів: деякі обробляють пиріжки "в руці", але мені зручніше спосіб оброблення на робочій поверхні. Розділіть тісто візуально на частини. Поставте розігрівати фритюр. Температура повинна бути невеликою.
орський пиріжки з лівером - фото крок 10
Далі на підготовлену заготовку викладіть столову ложку начинки. Руки необхідно постійно змащувати рослинною олією!
орський пиріжки з лівером - фото крок 11
Загорніть тісто до центру пиріжка і заліпити краю. Тісто добре злипається, але не забувайте змащувати руки маслом.
орський пиріжки з лівером - фото крок 12
Сформуйте пиріжок. Відразу формувати всі пиріжки не слід.
орський пиріжки з лівером - фото крок 13
Обсмажуйте по два пиріжка, щоб вони не стикалися один з одним.
орський пиріжки з лівером - фото крок 14
Готові пиріжки перекладіть на паперовий рушник, для вбирання зайвого жиру.
І відразу ж подавайте.
орський пиріжки з лівером - фото крок 15
Пиріжки готові. Смачного!

Схожі рецепти