Рецепт Млинці з лівером фото

Млинці з лівером
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти
Пісні страви
На вечерю, На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На святковий стіл, Масляна
Випічка, Млинці

Економний, дуже смачний і простий рецепт млинчиків з лівером стане ідеальним варіантом для пікніка, перекусу на роботі або домашнього сніданку. Це ситно і дуже апетитно.

В рецепт приготування млинців з лівером можна використовувати будь-які субпродукти, проте бажано взяти їх в рівних частках. Також в начинку можна додати 3-4 відварені яйця, нарізаних дрібними кубиками, і свіжу зелень.

  • Печінку - 1 кілограм
  • Молоко - 1 літр
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 2-3 штук
  • Борошно - 500-600 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 50-80 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
млинці з лівером - фото крок 1
1. Для приготування начинки необхідно відварити субпродукти (печінку, легке, серце) до готовності з лавровим листочком, цибулиною і перцем горошком. Потім трохи остудити і пропустити через м'ясорубку. На сковороді розігріти олію і обсмажити цибулину. Додати фарш, обсмажити 3-5 хвилин, підсолити і поперчити за смаком. Залишити начинку остигати.
млинці з лівером - фото крок 2
2. В рецепт приготування млинців з лівером можна використовувати улюблений і перевірений варіант тесту. В даному випадку яйця потрібно збити виделкою або вінчиком з дрібкою солі і цукру.
млинці з лівером - фото крок 3
3. Всипати борошно, постійно помішуючи. Влити тонкою цівкою молоко (можна замінити водою при бажанні). Тісто має вийде досить рідким. Додати пару ложок рослинного масла і ще раз перемішати.
млинці з лівером - фото крок 4
4. На добре розігріту сковороду налити трохи тіста і смажити млинці з двох сторін.
млинці з лівером - фото крок 5
5. Щоб млинці залишалися м'якими їх можна змастити невеликою кількістю вершкового масла.
млинці з лівером - фото крок 6
6. Коли процес смаження завершений можна формувати млинці з лівером в домашніх умовах. Для цього на кожен млинець викласти трохи начинки і акуратно загорнути. Перед подачею їх найкраще обсмажити до золотистої скоринки на вершковому маслі.

Схожі рецепти