Рецепт Пиріжки з фаршем і рисом фото

Пиріжки з фаршем і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , На сніданок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 20
Час приготування: 30 хв.

Цей рецепт обов'язково виручить вас, коли потрібно буде швидко і смачно нагодувати несподіваних гостей або своїх домашніх. Тут ми використовуємо вже готове тісто і класичну, всіма улюблену, начинку.

Опис приготування:

Звичайно, коли робиш тісто для пиріжків самостійно, вони завжди виходять смачніше, тому що ти витрачаєш на це свій час і сили. Але ось коли цього самого часу особливо немає, а гості вже дзвонять у двері, тоді в справу вступає ось такий простий рецепт пиріжків з фаршем і рисом. Я майже завжди роблю їх з такою начинкою, бо це, по перше, досить економічно, а по-друге, це класична, найпоширеніша, начинка, яку люблять практично всі. І скажу вам чесно, незважаючи на те, що робити пиріжки з фаршем і рисом в домашніх умовах ми будемо з готового тіста, в результаті вони виходять настільки смачними і красивими, що ніхто навіть і не підозрює, що на їх приготування було витрачено мінімум часу і сил.

  • Упаковка слоеного бездрожжевого теста - 1-2 штук
  • Фарш м'ясний - 500 грам (тут телятина )
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Мал - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука (для змазування )
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
пиріжки з фаршем і рисом - фото крок 1
Фарш можна використовувати вже готовий, а можна зробити його самостійно. Отже, викладаємо фарш в миску, додаємо нарізану дрібно цибулю, солимо і перчимо, ретельно все перемішуємо.
пиріжки з фаршем і рисом - фото крок 2
Тепер розігріваємо на сковороді рослинне масло і обсмажуємо на ньому фарш до повної готовності. Потім викладаємо до фаршу попередньо відварений рис.
пиріжки з фаршем і рисом - фото крок 3
Перемішуємо все, при необхідності додаємо сіль і перець.
пиріжки з фаршем і рисом - фото крок 4
Виймаємо з упаковки готове тісто, розгортаємо його і обрізаємо краю, приблизно по 3 мм з кожного боку, потім нарізаємо тісто на невеликі квадрати.
пиріжки з фаршем і рисом - фото крок 5
На кожен квадрат кладемо трохи начинки.
пиріжки з фаршем і рисом - фото крок 6
З'єднуємо щільно краю тесту і викладаємо пиріжки на деко. Поверхня пиріжків змащуємо збитим яйцем.
пиріжки з фаршем і рисом - фото крок 7
Ставимо деко в розігріту до 210-230 градусів духовку і випікаємо до золотистого кольору. Так як фарш в пиріжках уже готовий, то нам не потрібно випікати їх занадто довго. Готові пиріжки дістаємо і викладаємо на тарілку. Частування для гостей готове, приємного апетиту!

Схожі рецепти