Пиріжки в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
З лавашем можна "придумати" дуже багато крутих і цікавих страв, ну ось наприклад, пиріжки в лаваші. Нічого складного, просто сирна начинка, томати і спеції, і все це в тонкому лаваші. Дуже смачно!
Тепер, коли ви знаєте, як приготувати пиріжки в лаваші, голодним ніхто не залишиться. Насправді такі нехитрі пиріжки можна брати з собою на роботу. Їх зручно підігрівати в мікрохвильовій печі, хоча і холодними вони також смачні. Хай щастить!
- Тонкий лаваш - 2 штуки
- Сир твердий - 6 скибочок
- Помідор - 1 штука
- Сушений базилік і каррі - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Сир нарізаємо скибочками. Томат моєму під водою і нарізаємо кружечками.
Розрізаємо обидва лаваша на рівні частини, 6 або 8. Змащуємо кожну частину рослинним маслом, кладемо по одному шматочку сиру, присипаємо сушеним базиліком.
Додаємо кружечок помідора і присипаємо каррі.
Звертаємо лаваш конвертиком, закріплюємо кінці зубочисткою.
Обсмажуємо пиріжки з обох боків на олії. Потрібна легка золотисту, Намагайтесь не зловживати!
Смачного!