Пиріжки Трояндочки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Пиріжки "трояндочки" я побачила на фуршеті і відразу рука потягнулася до них. За вечір я кілька разів підходила до столу за незвичайними пиріжками. Найприємніше, у пиріжків "трояндочок" була різна начинка.
Опис приготування:
Тісто для пиріжків "трояндочок" потрібно замісити середньої консистенції: змішайте все сипучі продукти, дріжджі розведіть у теплій воді або молоці, яйце збийте, а масло розтопіть. Додайте стільки теплої води або молока, щоб тісто вийшло середньої консистенції. Тісто залиште на годину, потім ще разок гарненько перемісити його і відразу обробляють. Начинку можна використовувати будь-яку: курячий фарш, зрозуміло вже приготований, сир із зеленню, гострий сир або м'ясний фарш. Успіхів і приємного апетиту!
- Борошно - 3, 5 склянки
- Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
- Молоко сухе - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Олія - 4 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки(1-тісто, 1-мастило)
- Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
- Начинка - За смаком
З борошна, солі, дріжджів (дріжджі розведіть теплою водою), молока сухого, яйця і масла, цукрової пудри і теплої води замісити тісто середньої консистенції. Залиште на годину.
Розділити тісто 16 кульок і кожен кульку розкачати в корж.
Надріжте кожен гурток в чотирьох місцях.
У центр пиріжка покладіть начинку.
Взяти одну четвертинку тесту і оберніть їм начинку.
Взяти частина тесту навпаки і закріпити.
Закріпити всі частини тесту і покласти на іншу корж. Повторити процедуру.
Вийде така славна трояндочка.
Обов'язково закріпіть тісто.
Булочки поставте на расстойку на 30 хвилин.
Булочки змастіть збитим яйцем і посипте кунжутом.
Випікати при 180 градусах 15-20 хвилин.