Картопляні «трояндочки» з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Таке незвичайне блюдо у вигляді квітів стане прикрасою святкового або романтичної вечері. Чудовий подарунок, який можна з'їсти! квіти - це завжди романтично… нехай навіть з картоплі…
Таке блюдо може бути подано як в якості закуски, так і в якості самостійного блюда. Смак "трояндочок" відмінно доповнить нарізка з огірків і помідорів. Здивуйте свою другу половинку незвичайною подачею.
- Картопля - 4-6 штук
- Бекон копчений - 300 грам
- Пармезан - 100 грам
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Картопля очистіть і дуже тонко наріжте. Так, щоб часточки легко згорталися.
Змішайте картопля з тертим сиром, сіллю і спеціями.
Розкладіть в довжину смужки бекону.
Зверху гуртки картоплі внахлест.
Поверніть у вигляді трояндочки і викладіть в змащені маслом формочки для кексів. Зверху трояндочки теж змастіть маслом. Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 30-40 хвилин.
Смачного!