Рецепт Картопляні «трояндочки» з беконом фото

Картопляні «трояндочки» з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Таке незвичайне блюдо у вигляді квітів стане прикрасою святкового або романтичної вечері. Чудовий подарунок, який можна з'їсти! квіти - це завжди романтично… нехай навіть з картоплі…

Таке блюдо може бути подано як в якості закуски, так і в якості самостійного блюда. Смак "трояндочок" відмінно доповнить нарізка з огірків і помідорів. Здивуйте свою другу половинку незвичайною подачею.

  • Картопля - 4-6 штук
  • Бекон копчений - 300 грам
  • Пармезан - 100 грам
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
картопляні
Картопля очистіть і дуже тонко наріжте. Так, щоб часточки легко згорталися.
картопляні
Змішайте картопля з тертим сиром, сіллю і спеціями.
картопляні
Розкладіть в довжину смужки бекону.
картопляні
Зверху гуртки картоплі внахлест.
картопляні
Поверніть у вигляді трояндочки і викладіть в змащені маслом формочки для кексів. Зверху трояндочки теж змастіть маслом. Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на 30-40 хвилин.
картопляні
Смачного!

Схожі рецепти