Ледачі пельмені — трояндочки
(покроковий рецепт з фото)
Ледачі пельмені у вигляді трояндочок - соковите, ніжне, ситне і смачне блюдо. Їх не потрібно ліпити, але доведеться все-таки приготувати тісто і фарш. Отже, готуємо пельмені у вигляді трояндочки.
Такі пельмені називаються ледачими, тому що їх не потрібно ліпити, але все одно певний час буде потрібно на розкочування тіста і формування пельменів у вигляді трояндочок. Такі пельмені, як і звичайні можна заморозити про запас. Складнощів у приготуванні особливих немає, але тут головне - тонко розкачати тісто. Спробуйте, смачно.
- Фарш м'ясний - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вода - 125 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 230-250 грам
- Сіль - 2 щіпки (в тісто)
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти для приготування ледачих пельменів.
Візьміть м'ясний фарш будь за смаком. Цибулю очистіть, помийте і дуже дрібно наріжте або подрібніть в блендері. Додайте до фаршу.
Фарш посоліть за смаком і ретельно перемішайте. Можна при бажанні поперчити.
Приготуйте тісто на пельмені. У миску насипте борошно.
Додайте сіль і соняшникову олію.
Влийте воду.
Замісити круте, але досить еластичне тісто. Дайте йому відпочити 20 хвилин і можна приступати до роботи.
Тісто розкачати тонко. Наріжте смужках шириною 6-7 см і довжиною 12-15 см.
По середині кожної смужки викладіть фарш.
Кінець тест Стік, притискаючи пальцями з усіх боків.
Поверніть тісто з фаршем у вигляді трояндочки.
Ось такі пельмені-трояндочки виходять.
Зваріть пельмені. Закип'ятіть воду, трохи посоліть і викладіть в киплячу воду пельмені, перемішайте, щоб вони не прилипли до дна. Варіть пельмені 7-8 хвилин після того, як вони спливуть. Готові подавайте з курячим бульйоном. Дуже смачно!
Подавайте пельмені-трояндочки зі сметаною, вершковим маслом або з бульйоном, як це зробила я.