Рецепт Ледачі пельмені з лаваша фото

Ледачі пельмені з лаваша
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Фарш, Лаваш
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Пельмені

Ось вже для мене цей рецепт став цілковитою несподіванкою. Коли я дізналася, як приготувати ледачі пельмені з лаваша, то була дуже здивована, як просто вони робляться.

Я би сказала, що це дуже дивне блюдо, але завжди знайдуться любителі і для такого. Мій чоловік спочатку ділків ніс від даного гарячого, але коли я його змусила спробувати, то він не втримався і з'їв досить багато. Адже тут же є і фарш, і тісто. А що ще потрібно, щоб чоловік наївся? Для соусу я вибрала сметану з кетчупом.

  • Лаваш - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Фарш - 500 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Кетчуп - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
ледачі пельмені з лаваша - фото крок 1
Заздалегідь необхідно розморозити фарш, якщо необхідно. Розкачайте лист лаваша, покладіть на нього рівним шаром фарш.
ледачі пельмені з лаваша - фото крок 2
Поверніть лаваш з фаршем в рулет, наріжте його шматочками приблизно по 3 см. Товщиною. Покладіть їх в каструлю мультиварки.
ледачі пельмені з лаваша - фото крок 3
Цибулю очистіть, наріжте півкільцями і покладіть в середину каструлі. Далі влийте воду, щоб вона повністю накрила пельмені.
ледачі пельмені з лаваша - фото крок 4
Готуйте в режимі "варка на пару" 10 хвилин. Подавайте зі сметаною і кетчупом, посолити і поперчити за смаком.

Схожі рецепти