Ледачі пельмені з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Ось вже для мене цей рецепт став цілковитою несподіванкою. Коли я дізналася, як приготувати ледачі пельмені з лаваша, то була дуже здивована, як просто вони робляться.
Я би сказала, що це дуже дивне блюдо, але завжди знайдуться любителі і для такого. Мій чоловік спочатку ділків ніс від даного гарячого, але коли я його змусила спробувати, то він не втримався і з'їв досить багато. Адже тут же є і фарш, і тісто. А що ще потрібно, щоб чоловік наївся? Для соусу я вибрала сметану з кетчупом.
- Лаваш - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Фарш - 500 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Заздалегідь необхідно розморозити фарш, якщо необхідно. Розкачайте лист лаваша, покладіть на нього рівним шаром фарш.
Поверніть лаваш з фаршем в рулет, наріжте його шматочками приблизно по 3 см. Товщиною. Покладіть їх в каструлю мультиварки.
Цибулю очистіть, наріжте півкільцями і покладіть в середину каструлі. Далі влийте воду, щоб вона повністю накрила пельмені.
Готуйте в режимі "варка на пару" 10 хвилин. Подавайте зі сметаною і кетчупом, посолити і поперчити за смаком.