Рецепт Ледачі пельмені на сковороді фото

Ледачі пельмені на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви любите пельмені, але довго ліпити їх не хочеться, а покупні - не варіант, то обов'язково приготуйте мої ліниві пельмені на сковороді. Блюдо швидке в приготуванні і дуже смачне.

Опис приготування:

Ледачі пельмені на сковороді - смачне і ситне блюдо, яким можна легко і швидко нагодувати навіть велику родину. Також дуже зручно, що такі пельмені можна заморожувати, і потім в будь-який момент дістати заготовки з морозилки, обсмажити з овочами на сковороді - і страва готова. Смачного!

  • Фарш свинячо-яловичий - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Кетчуп - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Борошно - 3-3, 5 склянки
  • Спеції - За смаком
ледачі пельмені на сковороді - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
ледачі пельмені на сковороді - фото крок 2
Насамперед займемося приготуванням тіста. У мисці злегка збийте вінчиком яйце з сіллю.
ледачі пельмені на сковороді - фото крок 3
Потім додайте воду і розмішайте, щоб яйце максимально розчинилося.
ледачі пельмені на сковороді - фото крок 4
Додавайте борошно невеликими порціях і перемішуйте спочатку віночком або ложкою, а потім перекладіть тісто на робочу поверхню і замісити густе, але еластичне тісто.
ледачі пельмені на сковороді - фото крок 5
Ось таким має вийти тісто. Залиште його на 10-15 хвилин, тоді воно стане ще більш еластичним.
ледачі пельмені на сковороді - фото крок 6
Тим часом підготуйте начинку для пельменів. Дрібно наріжте половину цибулини і додайте до фаршу. У мене фарш готовий, тому я цибулю різала, але якщо ви самі робите фарш з допомогою м'ясорубки, то цибулю також пропустіть через неї. Також додайте до фаршу сіль, спеції, можна додати дрібно нарізану зелень.
ледачі пельмені на сковороді - фото крок 7
Начинка готова.
ледачі пельмені на сковороді - фото крок 8
Моркву натріть на крупній тертці, наріжте кубиком другу половину цибулини.
ледачі пельмені на сковороді - фото крок 9
Обсмажте овочі в рослинному маслі протягом декількох хвилин до м'якості. Зніміть з вогню.
ледачі пельмені на сковороді - фото крок 10
Починаємо формувати ледачі пельмені. Тісто розділи 2 частини. Кожну частину тонко розкачати. Тісто дуже еластичне, тому розкочується легко. Потрібно розкачати тісто якомога тонше.
ледачі пельмені на сковороді - фото крок 11
Розділіть фарш на 2 частини і кожну частину розподіліть по розкатаному тесту.
ледачі пельмені на сковороді - фото крок 12
Загорніть тісто з фаршем в рулет.
ледачі пельмені на сковороді - фото крок 13
Поріжте рулет на шматочки шириною приблизно 3-4 см.
ледачі пельмені на сковороді - фото крок 14
Знову поставте сковороду на вогонь, поверх морковіплотно один біля одного викладіть пельмені-рулетики. Додайте води, щоб заповнювала приблизно половину сковороди.
ледачі пельмені на сковороді - фото крок 15
Накрийте кришкою і тушкуйте пельмені протягом 20 хвилин.
ледачі пельмені на сковороді - фото крок 16
Ось таким вийшли ліниві пельмені на сковороду.
ледачі пельмені на сковороді - фото крок 17
Смачного!

Схожі рецепти