Пельмені «трояндочки»
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами унікальним за своєю красою рецептом приготування мант "трояндочки"! Виходить дійсно дуже красиве блюдо, яке тут же захочеться спробувати всім-всім-всім! рекомендую, смачно!
Як мені здалося, в цьому простому рецепті мант "трояндочки" труднощів немає і бути не може! От хіба що з власного досвіду скажу, - спробуйте при згортанні "трояндочок" сил не шкодувати, - побачити, як, у мене вони в процесі варіння трохи розклеїлись, начинка вилізла. Але ж сам рецепт приготування мант "трояндочки" від цього гірше не став, вся сім'я наминали з захопленням!
- Молоко - 2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1-2 склянок (скільки візьме)
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Спеції - За смаком
1. Замішані тісто. Молоко трохи прогріваємо, додамо до нього яйце і сіль. Перемішаємо, поки сіль не розчиниться, а потім домішуємо борошно. Постійно помішуйте, - тісто має бути тугим, але еластичним.
2. Тісто поки залиште "відпочити" в холодильнику, і займіться начинкою. Цибуля подрібнюємо і домішуємо до фаршу. Додамо спеції і сіль за смаком, ще раз перемішати.
3. Тепер з тіста розкочуємо вузькі смужки, і викладаємо частину фаршу. Потім - звертаємо акуратно по колу, перевертаємо вертикально, - вийде трояндочка!
4. Викладаємо в пароварку, трохи Побризкайте маслом. Варимо 20-30 хвилин.
5. Ось так виглядають готові "трояндочки" . Смачного!