Рецепт Пельмені «трояндочки» фото

Пельмені «трояндочки»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , М'ясо , Молочні продукти , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви на пару , Пельмені
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся з вами унікальним за своєю красою рецептом приготування мант "трояндочки"! Виходить дійсно дуже красиве блюдо, яке тут же захочеться спробувати всім-всім-всім! рекомендую, смачно!

Опис приготування:

Як мені здалося, в цьому простому рецепті мант "трояндочки" труднощів немає і бути не може! От хіба що з власного досвіду скажу, - спробуйте при згортанні"трояндочок" сил не шкодувати, - побачити, як, у мене вони в процесі варіння трохи розклеїлись, начинка вилізла. Але ж сам рецепт приготування мант "трояндочки" від цього гірше не став, вся сім'я наминали з захопленням!

  • Молоко - 2 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 1-2 склянок (скільки візьме)
  • Фарш - 500 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Спеції - За смаком
манти
1. Замішані тісто. Молоко трохи прогріваємо, додамо до нього яйце і сіль. Перемішаємо, поки сіль не розчиниться, а потім домішуємо борошно. Постійно помішуйте, - тісто має бути тугим, але еластичним.
манти
2. Тісто поки залиште"відпочити" в холодильнику, і займіться начинкою. Цибуля подрібнюємо і домішуємо до фаршу. Додамо спеції і сіль за смаком, ще раз перемішати.
манти
3. Тепер з тіста розкочуємо вузькі смужки, і викладаємо частину фаршу. Потім - звертаємо акуратно по колу, перевертаємо вертикально, - вийде трояндочка!
манти
4. Викладаємо в пароварку, трохи Побризкайте маслом. Варимо 20-30 хвилин.
манти
5. Ось так виглядають готові"Трояндочки" . Смачного!

Схожі рецепти