Ковбасні «трояндочки»
(покроковий рецепт з фото)
Ковбасні "трояндочки" - дуже красива і незвичайна закуска. Креативно приготована їжа завжди смачніший, тому ковбасні трояндочки притягують увагу своєю оригінальністю і видовищністю.
Оригінальна випічка ковбасні "трояндочки" - це винахід кухаря з фантазією. Трояндочки невеликі запечені бутербродики, тому хороші для фуршетів і закусок на святковому або урочистому заході. Для їх приготування потрібно трохи - 30 хвилин, листкове тісто і ковбаска. При подачі трояндочки можна розбавити свіжим огірочком (він схожий на листя) і подавати. Смачного!
- Слоенное бездрожжевое тесто - 3 штуки( (упаковки по 0.200гр.))
- Варена ковбаса - 250 грам
Беремо размороженное листкове тісто, злегка розгортає і робимо смужки товщиною в 2 см. Викладаємо на неї ковбаску. І залишаємо край тесту незаповненим.
Закрутити кінчики тесту в середину.
Загортаємо тісто з ковбаскою в бутончік, закріплюючи кінчик тесту внизу трояндочки. Щоб ковбасна трояндочка придбала красивий колір, змастити краю жовтком.
Трояндочки завантажуємо на деко, накритою папером. Ставимо в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів. Готово!