Рецепт Пиріг зі свіжої капусти в духовці фото

Пиріг зі свіжої капусти в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Овочі , Капуста , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8-10

Хочу поділитися рецептом смачного і легкого в приготуванні пирога з капустою. Ніжне розсипчасте тісто з великим достатком соковитою і ароматною начинки. Така випічка порадує всіх членів сім'ї.

Опис приготування:

З тестом за цим рецептом можна приготувати будь-яку начинку, воно ідеально поєднується практично з усім, підійде як солодка, так і не солодка. Я розповім, як приготувати пиріг зі свіжої капусти в духовці на його основі. Випічка виходить дуже смачна і ніжна, порадує не тільки членів сім'ї за вечерею, але і гостей під час чаювання.

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Маргарин - 120 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка (без гірки)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Капуста - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Кунжут - За смаком
  • Яйце - 1 штука (жовток)
пиріг зі свіжої капусти в духовці - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
пиріг зі свіжої капусти в духовці - фото крок 2
З'єднайте в глибокій мисці борошно, нарізаний кубиками м'який маргарин, сметану, сіль, цукор і соду.
пиріг зі свіжої капусти в духовці - фото крок 3
Перемішайте все ложкою, потім руками замісити м'яке тісто. Якщо необхідно, то додайте в процесі ще трохи борошна. Зберіть тісто в кулю, загорніть в харчову плівку і приберіть в холодильник на 30 хвилин.
пиріг зі свіжої капусти в духовці - фото крок 4
Тим часом приготуйте начинку. Наріжте кубиками цибулю і обсмажте його до м'якості, додайте тонко нарізану капусту, сіль за смаком і тушкуйте овочі до готовності. В кінці за бажанням можна додати шматочок вершкового масла і чорний мелений перець.
пиріг зі свіжої капусти в духовці - фото крок 5
Розділити тісто на дві частини. Одна повинна бути трохи більше, друга трохи поменше. Більшу частину розкачати на присипаної борошном поверхні в формі прямокутника, товщиною приблизно 3 мл. Акуратно перенесіть розкатаний пласт тесту в змащену маслом форму для випічки. Руками зробіть невеликі бортики.
пиріг зі свіжої капусти в духовці - фото крок 6
Зверху рівномірно розподіліть начинку, трохи відступивши від країв.
пиріг зі свіжої капусти в духовці - фото крок 7
Другу частину тіста так само розкачайте у формі прямокутника і накрийте їм начинку.
пиріг зі свіжої капусти в духовці - фото крок 8
З'єднайте краю тесту будь-яким зручним способом. Змастіть верх яєчним жовтком і наколи виделкою. Посипте за бажанням пиріг кунжутом. Випікайте при температурі 180 градусів близько 30 хвилин.
пиріг зі свіжої капусти в духовці - фото крок 9
Пиріг зі свіжої капусти в духовці готовий. Даємо йому трохи охолонути, після чого нарізаємо і подаємо до столу.
пиріг зі свіжої капусти в духовці - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти