Пиріг з білою рибою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі чудовий пиріг з білою рибою. Пишний, ніжний і дуже смачний. Підійде до столу в будні і свята.
Пиріг з білою рибою відноситься до розряду універсальних. Він хороший з бульйону, навісів, борщами і щами. І в той же час стане в нагоді з солодким чаєм або кавою. Та й сам по собі представляє хорошу закуску. Піч його можна з тріскою, ЖЕКом, скумбрією, судаком, білугою, осетриною. Тісто тут найкласичнішу. Наш пиріг не черствів кілька днів. На наступний день ми дістали його з холодильника, підігріли і він став таким же пухнастим, ніжним, як з духовки. На святковому столі такий пиріг теж зайвим не буде. Звертаю вашу увагу на формування пирога. Вона дуже проста і зручна. Не потрібно розгортати два пласта і з'єднувати їх разом.
- Молоко - 100 мілілітрів
- Вода - 100 мілілітрів
- Дріжджі пресовані - 20 грам
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 400-450 грам
- Тріска відварна - 350 грам
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Петрушка - 15 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 60 грам