Пиріг «сонце» з сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Це геніальний і простий рецепт приготування пирога з сиром і зеленню, відмінного варіанту закусочного пирога, який не соромно поставити на святковий стіл. Він дуже красивий і шалено смачний!
Тут ви дізнаєтеся, як приготувати пиріг "сонце" з сиром і зеленню, дуже смачний, соковитий і ароматний, який відмінно підійде для святкового столу або обіду. Ви можете взяти різні види сирів, щоб аромат і смак були більш насиченими. Ви можете також взяти будь-яку зелень за смаком: базилік, koriandr і т.Д..
- Борошно - 500 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Біле сухе вино - 200 мілілітрів (злегка підігріте)
- Оливкова олія - 90 мілілітрів
- Адигейський сир - 300 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Зелень - 2 пучка
- Яйце - 1 штука
- Перець - За смаком
1. До борошна додайте сіль, тепле біле сухе вино і оливкову олію. Замісити еластичне тісто, воно повинно вийти дуже м'яким і однорідним. Відставте тісто в сторону.
2. Приготуйте начинку. Для цього натріть на тертці адигейський сир, дрібно наріжте зелень. Вимішайте все. Далі натріть на тертці звичайний сир і знову вимісіть начинку, додайте одне яйце, сіль і перець. Перемішайте. Начинка готова.
3. Тісто розділяється на дві частини, візьміть одну і розкачайте в тонкий круглий пласт. Краще відразу це робити на деку з пергаментом. Викладіть на тісто начинку, як на фото: спочатку сформуйте коло, потім покладіть начинку в центр і кільцем навколо.
4. Накрийте першу частину пирога другим листом тесту, що розкотив. Щоб центр начинки вийшов рівним, накрийте його блюдцем, а краю пирога притисніть виделкою і обріжте, щоб сформувати край. Розріжте краю пирога у формі пелюсток і акуратно їх проверніть по або проти годинникової стрілки.
5. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин. Смачного!