Рецепт Салат «сонце» фото

Салат «сонце»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Борошно , М'ясо , Птах , Курка , Куряче філе , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У перекладі з татарської, назва цього салату означає"сонце" . Ситний і апетитний, з оригінальною подачею, він прикрасить будь-який святковий стіл. Буде смачно - навіть не сумнівайтеся!

Опис приготування:

Для того щоб приготувати салат"Кояш" будуть потрібні самі звичайні продукти, а якщо відварити м'ясо заздалегідь, то на готування піде зовсім небагато часу. Характерною особливістю цієї страви є те, що його прикрашають готовими млинцями. Смачний і поживний салатик приємно здивує всіх Ваших гостей! Спробуйте!

  • Куряче філе - 200 грам
  • Свинина - 100 грам (або яловичина)
  • Огірки мариновані - 150 грам
  • Морква по-корейськи - 150 грам
  • Горіхи волоські - 50 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Майонез - За смаком
латук & Quot; Kojaş
Підготуйте всі інгредієнти. Відваріть заздалегідь до готовності два сорти м'яса. Вам буде потрібно куряче філе і свинина або яловичина - кому що більше подобається.
латук & Quot; Kojaş
Наріжте готове м'ясо дрібними кубиками.
латук & Quot; Kojaş
Цибуля наріжте кубиками, обсмажте і додайте до м'яса.
латук & Quot; Kojaş
Додайте нарізані соломкою мариновані огірки.
латук & Quot; Kojaş
Подрібнені в блендері або ступці волоські горіхи.
латук & Quot; Kojaş
Покладіть корейську моркву.
латук & Quot; Kojaş
Додайте подрібнену петрушку, майонез і пропущений через прес часник.
латук & Quot; Kojaş
Перемішайте.
латук & Quot; Kojaş
Окремо з'єднайте яйця, борошно, 1 столову ложку масла, подрібнений кріп, молоко і пару пучок солі. Добре перемішайте, щоб вийшло тісто для млинців.
латук & Quot; Kojaş
Спечіть млинці, згорніть їх рулетиками і наріжте товщиною 1, 5-2 см.
латук & Quot; Kojaş
Салат прикрашаємо рулетиками з млинців і гілочками свіжої зелені. Смачного!

Схожі рецепти