Рецепт Салат «сонце» фото

Салат «сонце»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Борошно, М'ясо, Птах, Курка, Куряче філе, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

У перекладі з татарської, назва цього салату означає "сонце" . Ситний і апетитний, з оригінальною подачею, він прикрасить будь-який святковий стіл. Буде смачно - навіть не сумнівайтеся!

Для того щоб приготувати салат "кояш" будуть потрібні самі звичайні продукти, а якщо відварити м'ясо заздалегідь, то на готування піде зовсім небагато часу. Характерною особливістю цієї страви є те, що його прикрашають готовими млинцями. Смачний і поживний салатик приємно здивує всіх Ваших гостей! Спробуйте!

  • Куряче філе - 200 грам
  • Свинина - 100 грам (або яловичина)
  • Огірки мариновані - 150 грам
  • Морква по-корейськи - 150 грам
  • Горіхи волоські - 50 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Майонез - За смаком
латук
Додайте нарізані соломкою мариновані огірки.
латук
Покладіть корейську моркву.
латук
Перемішайте.
латук
Спечіть млинці, згорніть їх рулетиками і наріжте товщиною 1, 5-2 см.

Схожі рецепти