Салат «сонце»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
У перекладі з татарської, назва цього салату означає"сонце" . Ситний і апетитний, з оригінальною подачею, він прикрасить будь-який святковий стіл. Буде смачно - навіть не сумнівайтеся!
Опис приготування:
Для того щоб приготувати салат"Кояш" будуть потрібні самі звичайні продукти, а якщо відварити м'ясо заздалегідь, то на готування піде зовсім небагато часу. Характерною особливістю цієї страви є те, що його прикрашають готовими млинцями. Смачний і поживний салатик приємно здивує всіх Ваших гостей! Спробуйте!
- Куряче філе - 200 грам
- Свинина - 100 грам (або яловичина)
- Огірки мариновані - 150 грам
- Морква по-корейськи - 150 грам
- Горіхи волоські - 50 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Молоко - 0, 5 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Відваріть заздалегідь до готовності два сорти м'яса. Вам буде потрібно куряче філе і свинина або яловичина - кому що більше подобається.
Наріжте готове м'ясо дрібними кубиками.
Цибуля наріжте кубиками, обсмажте і додайте до м'яса.
Додайте нарізані соломкою мариновані огірки.
Подрібнені в блендері або ступці волоські горіхи.
Покладіть корейську моркву.
Додайте подрібнену петрушку, майонез і пропущений через прес часник.
Перемішайте.
Окремо з'єднайте яйця, борошно, 1 столову ложку масла, подрібнений кріп, молоко і пару пучок солі. Добре перемішайте, щоб вийшло тісто для млинців.
Спечіть млинці, згорніть їх рулетиками і наріжте товщиною 1, 5-2 см.
Салат прикрашаємо рулетиками з млинців і гілочками свіжої зелені. Смачного!